Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέο κολυμβητήριο Αγίας Παρασκευής

Νέο κολυμβητήριο Αγίας Παρασκευής

Δάνειο ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων αιτήθηκε ο Δήμος Αγίας Παρασκευής προκειμένου να αποπερατώσει το νέο κολυμβητήριο της πόλης.

Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Δημάρχου Αγίας Παρασκευής, κ. Βασίλη Ζορμπά, με τον Πρόεδρο του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων, κ. Δημήτρη Σταμάτη, με θέμα της συνάντησης την  πρόθεση του Δήμου να αιτηθεί δάνειο, από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, ύψους 2.000.000 ευρώ για την αποπεράτωση των εργασιών του κολυμβητηρίου της πόλης.

Μετά την αναλυτική  μελέτη όλων των απαιτούμενων λεπτομερειών, ο Δήμος Αγίας Παρασκευής σήμερα Τετάρτη (16.02.2022) θα καταθέσει επίσημο αίτημα δανεισμού προς το Ταμείο, έτσι ώστε να προχωρήσουν όσο το δυνατόν πιο σύντομα όλες οι ενέργειες που απαιτούνται για την αποπεράτωση ενός σπουδαίου έργου ζωής για την Αγία Παρασκευή και τους κατοίκους της.

Παρόντες στην συνάντηση ήταν και ο Διευθυντής του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων, κ. Γεώργιος Κουλτούκης, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αγίας Παρασκευής, Δρ. Μιλτιάδης Κύρκος, ο Νομικός Σύμβουλος του Δήμου, κ. Γεώργιος Λαζουράς και η Διευθύντρια Οικονομικών Υπηρεσιών, κα. Πόπη Δράκου.

Η ολοκλήρωση του έργου του κολυμβητηρίου και η παράδοσή του στους δημότες της Αγίας Παρασκευής αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα στοιχήματα της Δημοτικής Αρχής, η οποία είναι δείχνει αποφασισμένη να προχωρήσει τελικά στην δημιουργία ενός αθλητικού χώρου που θα αποτελέσει πνεύμονα ζωής για όλη την πόλη, ρίχνοντας τίτλους τέλους σε μια περιπέτεια δεκαετιών που μόνο κακό έκανε στην Αγία Παρασκευή και τους πολίτες της.

Αναρωτιέται εύλογα κάποιος, για ποιους λόγους έπρεπε να περάσουν σχεδόν 2,5 χρόνια από την ανάληψη της διακυβέρνησης του Δήμου από την νυν Δημοτική Αρχή για να κινηθούν οι διαδικασίες χορήγησης δανείου για την αποπεράτωση του κολυμβητηρίου. Οι Δημοτικές εκλογές θα διεξαχθούν Οκτώβριο του 2023. Αν έχει μάλιστα αποπερατωθεί το κολυμβητήριο τότε το σπουδαίο αυτό έργο θα είναι μια φρέσκια ανάμνηση στο μυαλό των δημοτών πριν τις εκλογές. Όσο να είναι, άλλο να τελειώσει μια δημοτική Αρχή ένα σημαντικό έργο στις αρχές της θητείας της και άλλο προς το τέλος.

Κολυμβητήριο …Φάντασμα

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Game 2 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024