Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αλεξανδρούπολη: Νέο κλειστό γυμναστήριο

Αλεξανδρούπολη: Νέο κλειστό γυμναστήριο

Ξεκινάει η κατασκευή ενός σύγχρονου κλειστού γυμναστηρίου χωρητικότητας 1.100 θεατών στην Αλεξανδρούπολη, εντός των προδιαγραφών της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για να φιλοξενεί αγώνες μπάσκετ, βόλεϊ και χάντμπολ.

Υπεγράφη σήμερα Τρίτη στην Αλεξανδρούπολη από τον Δήμαρχο Γιάννη Ζαμπούκη και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρίας, η σύμβαση ανάθεσης και κατασκευής του έργου «Κατασκευή Κλειστού Γυμναστηρίου Αλεξανδρούπολης», ποσού  3.626.276,68 €, πλέον ΦΠΑ

Το καινούριο κλειστό γυμναστήριο πρόκειται να κατασκευαστεί σε οικόπεδο ιδιοκτησίας του Δήμου, έκτασης 45.689,19 τ.μ. στο ανατολικό τμήμα σε σημείο που έχει άμεση συνδεσιμότητα με τους κύριους συγκοινωνιακούς άξονες της πόλης. Το νέο κτίριο θα τοποθετηθεί νότια του κλειστού κολυμβητηρίου, έτσι ώστε τα δύο κτίρια να δημιουργούν ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο.Το νέο κλειστό γυμναστήριο που προορίζεται για τη διεξαγωγή αγώνων πετοσφαίρισης (volleyball), καλαθοσφαίρισης (basketball), χειροσφαίρισης (handball), σύμφωνα με τις απαιτήσεις της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, είναι χωρητικότητας 1.042 ατόμων (όλες οι θέσεις σε σταθερές κερκίδες), εκ των οποίων οι 10 θέσεις προβλέπονται για ΑΜΕΑ.Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης και παράδοσης του έργου καθορίζεται σε χρονικό διάστημα τριάντα έξι (36) μηνών από την υπογραφή της παρούσας.

Αμέσως μετά την υπογραφή της σύμβασης ο δήμαρχος ανέφερε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ένα έργο από τα χαρτιά, περνάει πλέον στην πράξη. Γίνεται πράξη για μια Αλεξανδρούπολη που αλλάζει, μεγαλώνει και μαζί της πολλαπλασιάζονται οι ανάγκες των νέων κυρίως ανθρώπων.

Με την υπογραφή της σημερινής σύμβασης ξεκινούν άμεσα οι εργασίες κατασκευής του έργου. Ευελπιστούμε ότι θα τηρηθεί αυστηρά το χρονοδιάγραμμα των εργασιών για ένα έργο που τόσο πολύ το έχει ανάγκη η πόλη μας, καθώς τόσο οι αθλητές και τα αθλητικά σωματεία όσο και οι νέοι μας διψούν να κάνουν χρήση του χώρου αυτού.

Θέλω να ευχαριστήσω τους μηχανικούς μας, τους υπαλλήλους, τους αιρετούς και όποιον συνέβαλε στην ομαδική αυτή προσπάθεια ώστε αυτή η μακέτα που ένα χρόνο πριν είχα στα χέρια μου να μετατραπεί μέσα από αυτή τη σύμβαση σε ένα μεγάλο έργο. Ξεκινάμε τις εργασίες! Δε σταματάμε να οραματιζόμαστε, να σχεδιάζουμε και να υλοποιούμε!»

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024