Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Νέο γήπεδο κατασκευάζεται στον Άλιμο

Νέο γήπεδο κατασκευάζεται στον Άλιμο

Ο δήμος Αλίμου ξεκινάει εντός του 2022 την ανέγερση του 2ου κλειστού γυμναστηρίου της πόλης. Ο αθλητισμός μπαίνει σε πρώτο πλάνο και η δημιουργία των κατάλληλων σύγχρονων υποδομών είναι προς την σωστή κατεύθυνση

Το νέο Κλειστό Γήπεδο θα ανεγερθεί επί της οδού Αλαμάνας & Λευκωσίας, στο οικόπεδο του Δήμου δίπλα από το 6ο Δημοτικό Σχολείο και θα πληροί τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές στην κατασκευή και τη λειτουργία του.

Ο διαγωνισμός για το έργο θα ξεκινήσει τις επόμενες εβδομάδες και μέσα στο 2022 αναμένεται να ξεκινήσει η ανέγερση του 2ου Κλειστού Γηπέδου Αλίμου.

Το σύνολο του κόστους του έργου (αρχικού προϋπολογισμού 3.608.400 €) θα επιχορηγηθεί στον Δήμο Αλίμου από το Πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” του Υπουργείου Εσωτερικών, στο οποίο υποβλήθηκε από τη Δημοτική Αρχή πλήρης φάκελος με πρόταση, που αξιολογήθηκε θετικά από το Υπουργείο και εγκρίθηκε.

Ο Δήμαρχος  Αλίμου  Ανδρέας Κονδύλης ευχαρίστησε θερμά τον αν. Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα και τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου κ. Μιχάλη Σταυριανουδάκη για την πολύτιμη συνεργασία τους.

Ο Δήμαρχος Αλίμου εξέφρασε επίσης πολλές ευχαριστίες στους συνεργάτες του και ιδιαίτερα στον Γενικό Γραμματέα κ. Βαγγέλη Κακκαβή, που εργάστηκαν με ζήλο για την προετοιμασία και την κατάθεση της σχετικής πρότασης.

Θα χρειαστεί πολλή και σκληρή δουλειά ακόμη, μέχρι το «κόψιμο της κορδέλας» του νέου Κλειστού Γηπέδου, όμως πλέον το έργο έχει δρομολογηθεί και η Δημοτική Αρχή είναι ενθουσιασμένη που σύντομα ο Άλιμος, και ιδίως η νεολαία της πόλης, θα αποκτήσει έναν ολοκαίνουργιο και ασφαλή χώρο για προπόνηση, άθληση και υγεία!

Sports in

Ολυμπιακός: Η «τρελή» πορεία, η πρόκληση και τα ελληνικά νιάτα

Το μέλλον χαμογελά πλατιά και υπόσχεται ακόμη περισσότερα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024