Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δημήτρης Λιγνάδης: Ο Σάκης Ρουβάς μάρτυρας υπεράσπισης του;

Δημήτρης Λιγνάδης: Ο Σάκης Ρουβάς μάρτυρας υπεράσπισης του;

Τι αποκάλυψε ο Αλέξης Κούγιας για τη δίκη του σκηνοθέτη στις 25 Φεβρουαρίου

Θύελλα αντιδράσεων ξέσπασε τα προηγούμενα 24ωρα με τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά. Ο γνωστός τραγουδιστής σε συνέντευξή του ανέφερε ότι έμεινε έκπληκτος όταν ο Δημήτρης Λιγνάδης οδηγήθηκε στη φυλακή και παραδέχτηκε πως ό,τι συναίσθημα έχει για εκείνον είναι θαυμασμού και αγάπης.

Στην εκπομπή «Το Πρωινό» μίλησε σήμερα (15/2) ο Αλέξης Κούγιας και ξεκαθάρισε πως ο Σάκης Ρουβάς δεν θα είναι μάρτυρας υπεράσπισης του ηθοποιού και σκηνοθέτη στη δίκη στις 25 Φεβρουαρίου.

Είπε συγκεκριμένα ο ποινικολόγος

«Δεν έχω ακούσει ούτε έχω δει τις δηλώσεις του κυρίου Ρουβά. Εκ των υστέρων, μου είπαν οι συνεργάτες μου ότι έκανε κάποιες δηλώσεις που αφορούν την προσωπικότητα του κύριου Λιγνάδη όταν τον γνώριζε αυτός, και τον παρουσίαζε σαν μία ιδανική προσωπικότητα κι αμέσως δέχτηκε μία ακραία επίθεση από οργανωμένα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Από ό,τι μου είπαν, συμπλήρωσε την πρώτη του τοποθέτηση με μία δεύτερη που αφορούσε στα θύματα, και λέγοντας αυτονόητα πράγματα. Το θέμα δεν είναι να λυπάσαι τα θύματα, ούτε να τιμάς τον Λιγνάδη, αλλά αν ο Λιγνάδης είναι αυτό που είπε ο Ρουβάς μέχρι την ημέρα που τον συνέλαβαν και αν πράγματι έχουμε θύματα.

Δεν θα καλέσουμε τον κ. Ρουβά ως μάρτυρα υπεράσπισης, έχουμε ήδη καταθέση τα ονοματωπώνυμα των μαρτύρων υπεράσπισης. Δεν μου ζήτησε ο κ. Λιγνάδης να προτείνω ως μάρτυρα υπεράσπισης τον κ. Ρουβά. Είναι στο κατηγορητήριο 6 μάρτυρες και συμπληρωματικά έχουμε 9 μάρτυρες. Δεν έχει καμία σχέση αυτό που συνέβη σε μία εκπομπή με αυτό που συνέβη στο δικαστήριο».

Επίσης, ο Αλέξης Κούγιας αποκάλυψε ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης θα μηνύσει τον Ιωάννη Βλάχο, τον δικηγόρο των δύο εκ των τεσσάρων ανθρώπων που τον κατήγγειλαν για βιασμό.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024