Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mugler x Jimmy Choo: Η απόλυτη συνεργασία για όλους τους shoe lovers

Mugler x Jimmy Choo: Η απόλυτη συνεργασία για όλους τους shoe lovers

Περιμένατε κάτι λιγότερο;

 Η συνεργασία Mugler x Jimmy Choo, που αποκαλύφθηκε αρχικά στην ταινία για την σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021 του οίκου Mugler, έχει πλέον επίσημο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας.

View this post on Instagram

A post shared by Jimmy Choo (@jimmychoo)

Σχεδιασμένο από κοινού από τους αντίστοιχους δημιουργικούς διευθυντές των οίκων — Sandra Choi και Casey Cadwallader — η σειρά περιλαμβάνει μια ποικιλία από δυνατά και έντονα σχέδια που δημιουργούν ένα μοναδικό υβρίδιο δύο διαφορετικών αισθητικών κόσμων.

«Υπάρχει μια εγγενής σύνδεση μεταξύ της γλώσσας του Mugler και της γλώσσας του Jimmy Choo – οι ρίζες μας στη δεκαετία του 1990, η απήχηση που έχουν σήμερα με μια νεότερη γενιά, αλλά η παρόρμηση για ενημέρωση, ανασχεδιασμό και όχι απλώς αναζωογόνηση». Η Choi μοιράστηκε σε ένα δελτίο τύπου πως: «Ένα παπούτσι ολοκληρώνει μια εμφάνιση και καθορίζει τον χαρακτήρα αυτού που το φοράει. Πάντα συνέδεα τον Jimmy Choo με μια πολύ έντονη αίσθηση γλυπτικής στα παπούτσια, μια ισορροπία ευκρίνειας και καμπύλης», πρόσθεσε ο Cadwallader με την σειρά του.

Οι σέξι αποχρώσεις της συλλογής επικεντρώνονται στα χρώματα του μαύρου και του nude, του κίτρινου νέον, του ασημί και του χρυσού. Εμπνευσμένα από τα κορμάκια Spiral και Illusion υψηλών οκτανίων του Cadwallader, τα μποτάκια JCXM Sock Boots φτάνουν σε διάφορες παραλλαγές μήκους μέχρι τον αστράγαλο ή πάνω από το γόνατο. Κατά τα άλλα, το εντυπωσιακό JCXM Knee Sandal έρχεται σε χρυσό δέρμα και μεταλλικές αλυσίδες, ενώ το ζυεγάρι JCXM Pump διαθέτει χρυσή αλυσίδα στον αστράγαλο και την καμάρα. Σε μια κάλτσα Mugler είναι η JCXM Sock Pump με λουράκι και κρύσταλλο.

View this post on Instagram

A post shared by Jimmy Choo (@jimmychoo)

Περιμένατε κάτι λιγότερο;

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024