Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Louis Vuitton: Μια γιγάντια τίγρης «τρύπωσε» στην κινεζική μπουτίκ για το Έτος της Τίγρης

Louis Vuitton: Μια γιγάντια τίγρης «τρύπωσε» στην κινεζική μπουτίκ για το Έτος της Τίγρης

Οι επισκέπτες της Louis Vuitton στην Κίνα υποδέχονται αυτήν τη στιγμή ένα φιλικό αλλά ντροπαλό θηρίο

Η κινεζική Πρωτοχρονιά είναι φέτος αφιερωμένη στην τίγρη. Το Έτος της Τίγρης λοιπόν καλωσορίστηκε σε όλη η Κίνα και η χώρα έχει στολιστεί κατάλληλα.

Η Κινέζικη πρωτοχρονιά είναι την 1η Φεβρουαρίου 2022 και σηματοδοτεί την χρονιά της Μαύρης Τίγρης του Νερού, φύσεως Γιάνγκ.

Η Louis Vuitton που άνοιξε το τρίτο της κατάστημα στην Κίνα έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με τις γιγάντιες εγκαταστάσεις ουράς που εκτείνονται από το εσωτερικό έως το εξωτερικό του καταστήματος.

Από ορισμένες οπτικές γωνίες, το «χνουδωτό» χαρακτηριστικό το κάνει να μοιάζει σαν ένα γιγάντιο θηρίο να βρίσκει καταφύγιο στο επιβλητικό κατάστημα.

Με μια βόλτα όμως θα διαπιστώσετε ότι είναι απλώς μια ογκώδης, χνουδωτή ουρά που φαίνεται να μην τελειώνει ποτέ.

Αν και ο πολυτελής οίκος ήταν αρκετά «ήμερος» με τις διαφημίσεις του για τον νέο τετράποδο επισκέπτη, σε μια προσπάθεια να προσεγγίσει τους ντόπιους με έναν ευφάνταστο τρόπο, τα ειδησεογραφικά πρακτορεία αναφέρουν ότι το θεόρατο «πλάσμα» έγινε δεκτό θερμά από τους χρήστες των social media στην Κίνα.

Το κατάστημα LV βρίσκεται στο Chengdu, και στεγάζεται σε ένα παραδοσιακό κτήριο σε στιλ δυτικού Sichuan με αυλή που εκτείνεται σε 10.700 τετραγωνικά πόδια (994 τ.μ.).

Αυτή είναι επίσης η πρώτη φορά στην ιστορία που ο οίκος μόδας έχει ενσωματώσει την αρχιτεκτονική ενός ιστορικού κτιρίου στο σχεδιασμό ενός καταστήματος, σύμφωνα με το Women’s Wear Daily. Δίπλα στον αιωνόβιο Ναό Daci, το γαλλικό maison καταλαμβάνει δύο κτίρια, συμπεριλαμβανομένης της παλιάς αίθουσας Guangdong. Δίπλα του υπάρχει ένα τριώροφο κατάστημα λιανικής, έκτασης 16.000 τετραγωνικών ποδιών, το οποίο όχι μόνο διαθέτει προϊόντα Louis Vuitton, αλλά προβάλλει επίσης τέχνη και πολιτισμό από Κινέζους δημιουργικούς και τεχνίτες ως μέρος της δέσμευσης για τον εορτασμό της τοπικής κουλτούρας.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024