Κοροναϊός: Είδος προς εξαφάνιση τα ραντεβού και οι επεμβάσεις στα δημόσια νοσοκομεία
Τα νοσοκομεία έχουν φτάσει πια στο όριό τους και δεν μπορούν να ανταποκριθούν σε πληθώρα νόσων και περιστατικών.
Τεράστιο πρόβλημα παρατηρείται στα δημόσια νοσοκομεία, αφού τα ραντεβού και οι επεμβάσεις αποτελούν είδος προς εξαφάνιση, λόγω των αυξημένων νοσηλειών περιστατικών Covid.
Τα νοσοκομεία έχουν φτάσει πια στο όριό τους και δεν μπορούν να ανταποκριθούν σε πληθώρα νόσων και περιστατικών.
Στο Λαϊκό Νοσοκομείο πέντε κλινικές έχουν διατεθεί για περιστατικά Covid, με αποτέλεσμα το νοσοκομείο να έχει μείνει με μία χειρουργική κλινική.
Προκειμένου κάποιος να επισκεφτεί γαστρεντερολόγος στο Λαϊκό θα μπορέσει να βρει ραντεβού τέλη Ιουνίου.
Στο Γεννηματάς μέχρι τέλη του χρόνου είναι κλεισμένα όλα τα ραντεβού.
Γιατροί καταγγέλλουν ότι έχουν πάει πίσω ακόμα και χειρουργεία καρκινοπαθών.
- Χάκετ για την αποθέωση στο ΣΕΦ: «Θα το δείχνω στα παιδιά μου»
- Τα μηνύματα Λαγκάρντ για τα επιτόκια και το ευρώ – Τι συζητήθηκε πίσω από κλειστές πόρτες της ΕΚΤ
- Νέες ταινίες: Από τις Κάννες με αγάπη
- Θεσσαλονίκη: Πάνω από 150 προσαγωγές από τα επεισόδια πέριξ του ΑΠΘ
- NBA: Τρίτη σερί νίκη για τους Μπακς (105-99) – Πήραν το ντέρμπι οι Σέλτικς (98-96, vids)
- Κρήτη: «Τον είδα ενεργό στα social media» – Νέες αποκαλυπτικές μαρτυρίες για τον αγνοούμενο γιατρό
- Η «Ιθάκη» στα Γιάννενα – Το νέο κόμμα, το διακύβευμα για μια «νέα μεταπολίτευση» και οι 7ρίξεις
- Νεκρός ο πεζός που παρασύρθηκε από μοτοσικλέτα στο Πικέρμι
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 07.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/pexels-laython-photos-214987610-28760144-1-315x220.jpg)


















































![H Λιβύη παρέδωσε ύποπτο για την επίθεση του 2012 σε προξενικό χώρο των ΗΠΑ στη Βεγγάζη [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/al-bakoush-libya-us-315x220.jpg)













Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442