Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δήμος Αθηναίων: Μεγάλη επιχείρηση καθαριότητας και απολύμανσης στην Κυψέλη

Δήμος Αθηναίων: Μεγάλη επιχείρηση καθαριότητας και απολύμανσης στην Κυψέλη

Η επιχείρηση επεκτάθηκε σε κάθε σημείο της Κυψέλης, προκειμένου να καθαριστούν, να πλυθούν και να απολυμανθούν σχολαστικά τα πεζοδρόμια, οι βάσεις κάδων απορριμμάτων, οι πεζόδρομοι, καθώς και άλλα πολυσύχναστα σημεία

Με τον ίδιο ρυθμό συνεχίζονται κάθε Κυριακή από το Δήμο Αθηναίων οι μεγάλες επιχειρήσεις καθαριότητας και απολύμανσης σε γειτονιές της πόλης, με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.

Σήμερα οι εργαζόμενοι της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου επιχείρησαν σε μια από τις πιο πυκνοκατοικημένες περιοχές της Αθήνας, την Κυψέλη.


Ξεκινώντας από την Πλατεία Βικτωρίας και με τη συνδρομή σύγχρονων τεχνικών μέσων, σάρωσαν δεκάδες δρόμους, που τις εργάσιμες ημέρες και ώρες δεν είναι εύκολο να καθαριστούν και να απολυμανθούν, λόγω της συνεχούς διέλευσης οχημάτων.


Οι εργαζόμενοι της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, χρησιμοποιώντας περίπου 20 πλυστικά, σάρωθρα και υδροφόρες, ξεκίνησαν τη μεγάλη παρέμβαση από νωρίς το πρωί, ενώ στη συνέχεια η επιχείρηση επεκτάθηκε σε κάθε σημείο της Κυψέλης, προκειμένου να καθαριστούν, να πλυθούν και να απολυμανθούν σχολαστικά τα πεζοδρόμια, οι βάσεις κάδων απορριμμάτων, οι πεζόδρομοι, καθώς και άλλα πολυσύχναστα σημεία.


Για τη Δημοτική Αρχή η καθαριότητα σε κάθε σημείο της πόλης αποτελεί μια από τις πιο υψηλές προτεραιότητες, γι’ αυτό και οι προσπάθειες που καταβάλλονται προς αυτήν την κατεύθυνση εντατικοποιούνται διαρκώς.


Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, την επόμενη Κυριακή τα συνεργεία καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων θα βρίσκονται στην περιοχή των Εξαρχείων.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024