Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Τα πρώτα χρόνια θύμωνα, έκλαιγα, ντρεπόμουν»

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Τα πρώτα χρόνια θύμωνα, έκλαιγα, ντρεπόμουν»

Η τραγουδίστρια μίλησε για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί για τα κιλά της αλλά και για τη σχέση της με τους γονείς της και έκανε αποκαλύψεις.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» ήταν τα μεσάνυχτα της Τρίτης η Ελεονώρα Ζουγανέλη.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια μίλησε στον Θοδωρή Βαμβακάρη και τον Τάσο Γιαννούτσο για την καριέρα της, την καθημερινότητά της και την παχυσαρκία.

«Έχω την τύχη και τη χαρά να υπάρχει ένα κοινό που αγαπά τα τραγούδια μου μέσα από το Live άσχετα με το τι θα παίξει στο ραδιόφωνο», ανέφερε για την ανταπόκριση που λαμβάνει από τον κόσμο ενώ δήλωσε πολύ χαρούμενη για τη συνεργασία της με τον Σταμάτη Κραουνάκη.

«Δεν τα έλεγα στους γονείς μου»

Στη συνέχεια, έκανε ειδική μνεία στα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί για τα κιλά της παλαιότερα.

«Η παχυσαρκία ήταν ένα κομμάτι που φανερώνει ότι υπάρχει ένα κομμάτι συναισθηματικής έλλειψης. Δυστυχώς στο σχολείο το να είναι ένα παιδί με παραπάνω κιλά δεν περνά απαρατήρητο. Τα πρώτα χρόνια θύμωνα, έκλαιγα, ντρεπόμουν. Μετά άρχισα να προσπαθώ να φέρω τους άλλους στη θέση μου. Δεν τα έλεγα στους γονείς μου όμως αυτά», υπογράμμισε.

Επίσης, δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στον πατέρα της, Γιάννη Ζουγανέλη.

«Γελάω όταν λένε στον πατέρα μου ότι είναι μπαμπάς της Ελεωνόρας. Τον κοροϊδεύω, σε εκείνον αρέσει όμως. Το μεγάλο του ατού για μένα είναι ότι έχει να κάνει την επικοινωνία του με τον κόσμο παράλληλα με τη μουσική. Πάντα το προτιμούσα σε σχέση με την σκέτη πρόζα. Με τον πατέρα μου έχουμε διαφορετικής ποιότητας χιούμορ. Ο πατέρας μου είναι αρκετά καυστικός, μπορεί να γίνει καυστικός και ο άλλος να μη νιώσει άβολα. Έχω περισσότερη αδυναμία στον πατέρα μου αλλά έχω περισσότερα κοινά με την μητέρα μου» ανέφερε.

«Προβληματίστηκα με αυτό»

Για το ρεπερτόριό της και το που τοποθετεί τον εαυτό της μουσικά η Ελεωνόρα Ζουγανέλη είπε: «Έχω πληρώσει το τίμημα το ότι από μικρή επέμενα να έχω ένα πολυσυλλεκτικό ρεπερτόριο. Το έχω πληρώσει και θετικά και αρνητικά. Στην αρχή δεχόμουν πολύ αυστηρή κριτική από ανθρώπους του χώρου γι΄ αυτό. Προβληματίστηκα με αυτό γιατί οι άνθρωποι θέλουν να ορίσεις λίγο τι είσαι αλλά δε μου αρέσουν οι ταμπέλες».

Τέλος, μίλησε και για τον Σάκη Μπουλά. «Δεν θυμάμαι τη ζωή μου χωρίς τον Σάκη Μπουλά. Ήταν από πάντα μαζί μας», υπογράμμισε.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024