Γιάννης Χατζηγεωργίου – Πήγε στο Survivor… για να ξεσκάσει
Στο Πρωινό μίλησε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου για την παρουσία του στο Survivor και αποκαλύπτει το παρασκήνιο πίσω το ειδύλλιο Μυριέλας-Κατσαούνη
Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου αποχώρησε αρκετά νωρίς από το Survivor και το πρωί της Δευτέρας αποκάλυψε στο Πρωινό τους πραγματικούς λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.
«Έλεγα να μπω στο παιχνίδι να ξεσκάσω και λίγο»
«Στην αρχή είχα κάποια θέματα. Έλεγα να μπω στο παιχνίδι να ξεσκάσω και λίγο, να φύγω σε μια άλλη χώρα, να ζήσω μια διαφορετική εμπειρία. Πας να ζήσεις αυτή την εμπειρία και ξαφνικά βλέπεις ότι δεν είναι καθόλου όπως την περίμενες, είναι δέκα φορές πιο δύσκολη. Η πείνα μου έφερε ναυτίες, εμετούς, ήταν φρίκη. Μετά είχα και τραυματισμούς σοβαρούς από την πρώτη μέρα. Οι συμπεριφορές ήταν το κερασάκι στην τούρτα», εξομολογήθηκε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου.
Δείτε το βίντεο
- Σάντος: «Σκληρή ομάδα ο Ολυμπιακός»
- Χανιά: Υπάλληλος σούπερ μάρκετ «ξάφριζε» το ταμείο
- Σάμος: Εξαγοράσιμη ποινή φυλάκισης επιβλήθηκε στον 47χρονο εκπαιδευτικό για διακεκριμένη προσβολή ανηλίκων
- Μαρούσι: Τηλεφώνημα για βόμβα σε δημοσιογραφικό όμιλο
- Αμαρτωλός πρόεδρος ο Τραμπ – Δεν εγκρίνουν την βίαιη εξωτερική πολιτική του οι… καθολικοί ιερείς
- Πότε θα παίξει η Σάκκαρη κόντρα στην Αντρέεβα για τον δεύτερο γύρο του Australian Open

