Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
10+1 σειρές που θα λατρέψεις φέτος τον Φεβρουάριο

10+1 σειρές που θα λατρέψεις φέτος τον Φεβρουάριο

Δεν ξέρεις τι άλλο να δεις; Οι τηλεοπτικές αφίξεις του μήνα θα σε συναρπάσουν.

Κρύος και ερωτιάρικος, χωρίς μεγάλες γιορτές και αργίες, ο Φεβρουάριος είναι ιδανικός για ένα και μόνο πράγμα: χουχούλιασμα στο σαλόνι, με κουβερτούλα, σνακ και ποιοτική τηλεόραση. Είμαστε σίγουροι, λοιπόν, ότι έχεις ήδη αρχίσει να ψάχνεις για τις σειρές που θα σε κάνουν να κολλήσεις. Ευτυχώς για εσένα, η COSMOTE TV έχει προνοήσει, δημιουργώντας έναν μεγάλο κατάλογο συναρπαστικών, έξυπνων, τρυφερών και σούπερ φαν σειρών που θα κάνουν την πρεμιέρα τους εντός του μήνα, καλύπτοντας κάθε σου τηλεοπτική ανάγκη.

My Brilliant Friend Season 3

Περί τίνος πρόκειται: Μια τρυφερή ωδή στη γυναικεία φιλία, με φόντο τη μεταπολεμική Νάπολη.

Γιατί αξίζει τον χρόνο σου: Στοιχηματίζουμε ότι τα πρώτα δυο-τρία επεισόδια θα σε κάνουν να αναζητάς, μαζί με τον υπόλοιπο πλανήτη, στοιχεία για την ταυτότητα της μυστηριώδους συγγραφέα που γράφει με το ψευδώνυμο Elena Ferrante, στα βιβλία της οποίας στηρίχτηκε η εξαιρετική ιταλική σειρά. Με μια μοναδική ματιά στη γυναικεία φιλία, τους πρώτους έρωτες και την πορεία προς την ενηλικίωση, η σειρά μας μεταφέρει στις φτωχογειτονιές μιας από τις πιο μαγικές πόλεις της Ευρώπης.

Πότε να ανοίξεις την τηλεόραση: Η 3η σεζόν θα κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 8/2 στις 22.00 στην COSMOTE TV (COSMOTE SERIES HD). Αν δεν έχεις δει τις 2 πρώτες σεζόν μη σκας. Μόλις ξεκινήσει ο τρίτος κύκλος κάνε μια βόλτα στον on demand κατάλογο της COSMOTE TV (COSMOTE TV PLUS) και θα τις βρεις εκεί να σε περιμένουν.

The Tourist

Περί τίνος πρόκειται: Θρίλερ με μπόλικη δράση, που μας… θυμίζει το Memento με τον καλύτερο τρόπο.

Γιατί αξίζει τον χρόνο σου: Φαντάσου ότι ξυπνάς σε ένα νοσοκομείο χωρίς την παραμικρή ανάμνηση του εαυτού σου, μόνο και μόνο για να σε ενημερώσουν ότι κατέληξες εκεί επειδή ένα βυτιοφόρο καταδίωξε και χτύπησε σκόπιμα το αυτοκίνητό σου. Κι έπειτα συνειδητοποιείς ότι εκείνος που ήθελε να σε δει νεκρό, δεν το έχει βάλει ακόμη κάτω. Για τον (κάτι παραπάνω από σέξι) και ταλαντούχο Jamie Dornan αυτά δεν είναι παρά ένα μέρος των προβλημάτων που αντιμετωπίζει κατά την ανάρρωσή του. Ακόμη να πειστείς;

Πότε να ανοίξεις την τηλεόραση: Στις 9 Φεβρουαρίου στις 21:00 το πρώτο επεισόδιο θα προβληθεί στο COSMOTE SERIES HD. Με την προβολή του όλος ο κύκλος θα σε περιμένει στο COSMOTE TV PLUS.

Last Week Tonight with John Oliver Season 9

Περί τίνος πρόκειται: Το Last Week Tonight with John Oliver μάλλον δεν χρειάζεται συστάσεις. Αρκεί να πούμε ότι είναι ένα από τα πιο αστεία talk show που έχουν περάσει από την αμερικανική τηλεόραση.

Γιατί αξίζει τον χρόνο σου: Πρώτον, γιατί είναι όντως εξαιρετικά αστείο, χάρη στο καυστικό, βρετανικό χιούμορ του John Oliver. Δεύτερον, γιατί θέτει στο στόχαστρο πολιτικά πρόσωπα, celebrities, κοινωνικοοικονομικά ζητήματα, σκάνδαλα και όλα όσα απασχολούν την αμερικανική και παγκόσμια καθημερινότητα για να είσαι πάντα up-to-date. Και τρίτον, μέχρι σήμερα έχει αποσπάσει 23 Emmy, γεγονός που από μόνο του σε ιντριγκάρει να δεις αν είναι αντάξιο της φήμης του.

Πότε να ανοίξεις την τηλεόραση: Από την Παρασκευή 25/2 και κάθε κάθε Παρασκευή στις 23:45, ο βρετανός κωμικός θα σε ενημερώνει και θα σε ψυχαγωγεί μέσω του COSMOTE SERIES HD.

This is Going to Hurt

Περί τίνος πρόκειται: Τα ξεκαρδιστικά και ευαίσθητα απομνημονεύματα του γιατρού Adam Kay μετατρέπονται  – επιτέλους – σε τηλεοπτική σειρά.

Γιατί αξίζει να το δεις: Πιστεύουμε ότι δυο χρόνια διαρκών ιατρικών ειδήσεων, σε έχουν κάνει λίγο πιο πρόθυμο να δεις πώς μπορεί να μοιάζει το επάγγελμα από μέσα. Και το This is Going to Hurt δεν διστάζει να αποκαλύψει ακόμη και τις πλέον καλοκρυμμένες πτυχές του επαγγέλματος. Η ανάγκη του Adam να βοηθήσει τους ασθενείς, η αίσθηση ότι συχνά αυτό πρέπει να επιτευχθεί κόντρα στο σύστημα και όχι με τη βοήθειά του, οι αστείες στιγμές και οι αναπόφευκτες γκάφες, τα ακραία ωράρια και οι απόπειρες για κάποια προσωπική ζωή, όλα χωρούν στα επτά επεισόδια της εξαιρετικής σειράς. Και με πρωταγωνιστή τον Ben Whishaw, που έχει να επιδείξει Χρυσή Σφαίρα, Emmy και Bafta, η σειρά έχει την τέλεια συνταγή για να σε κάνει να κολλήσεις.

Πότε να ανοίξεις την τηλεόραση: Η νέα μίνι σειρά του BBC θα βγει την Τετάρτη 9/2 με όλα τα επεισόδια διαθέσιμα στο COSMOTE TV PLUS.

Cheaters

Περί τίνος πρόκειται: Καθαρόαιμη βρετανική κωμωδία, από αυτές που ξέρουμε ότι λατρεύεις, και μάλιστα από δημιουργούς με σοβαρές περγαμηνές στο χιούμορ.

Γιατί αξίζει τον χρόνο σου: Misfits, Lovesick, The End of the F***ing World. Σου λένε κάτι αυτοί οι τίτλοι; Οι παραγωγοί τους βρίσκονται πίσω από τη νέα, προκλητική ντραμεντί που σχολιάζει εύστοχα και ξεκαρδιστικά το… πρόβλημα της μονογαμίας. Δυο άγνωστοι κάνουν αυθόρμητο, μεθυσμένο σεξ στο ξενοδοχείο του αεροδρομίου, μόνο και μόνο για να διαπιστώσουν το επόμενο πρωί ότι και οι δύο είναι ήδη δεσμευμένοι. Ακολουθεί έντονος καβγάς, όμως τελικά αναγνωρίζουν την αμοιβαιότητα του λάθους τους και χωρίζονται πιστεύοντας ότι δεν θα ξαναδούν ο ένας τον άλλο. Όμως επιστρέφοντας στα σπίτια τους, διαπιστώνουν ότι πλέον θα είναι γείτονες – και μάλιστα πολύ πιο κοντινοί από ό,τι θα ήθελαν.

Πότε να ανοίξεις την τηλεόραση: Την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου στις 22:00, το πρώτο επεισόδιο θα προβληθεί στο COSMOTE SERIES HD. Αμέσως μετά, το COSMOTE TV PLUS σε καλεί να κάνεις binge-watching ολόκληρου του κύκλου.

Spreadsheet

Περί τίνος πρόκειται: Κωμωδία κατάλληλη για όλους, αλλά ακόμη ιδανικότερη αν είσαι γυναίκα – ή σε ενδιαφέρουν οι γυναίκες.

Γιατί αξίζει τον χρόνο σου: Πρώτα από όλα για την Κάθριν Πάρκινσον, το έμφυτο χιούμορ της οποίας απολαύσαμε ξανά και ξανά στο IT Crowd. Κι έπειτα γιατί πρόκειται για μια σειρά που ασχολείται με το ζήτημα της γυναικείας σεξουαλικότητας – και μάλιστα εκείνης των μητέρων – χωρίς ντροπές και αγκυλώσεις. Μια πολυάσχολη δικηγόρος, μητέρα δυο απαιτητικών παιδιών, παίρνει διαζύγιο και το τελευταίο πράγμα που θέλει από τη ζωή της είναι μια νέα σοβαρή σχέση. Για να μπορέσει να… οργανώσει την απόλαυση χωρίς δεσμεύσεις, απευθύνεται στον συνεργάτη της, Άλεξ, που τη βοηθά να καταγράψει τα υπέρ και τα κατά των υποψήφιων εραστών της σε ένα εξελόφυλλο. Όμως πόσα πράγματα μπορούν στ’ αλήθεια να χωρέσουν στο απαιτητικό πρόγραμμά της;

Πότε να ανοίξεις την τηλεόραση: Την Παρασκευή 4/2 στις 18:00, τα επεισόδια της σειράς θα προβληθούν back-to-back στο COSMOTE SERIES MARATHON HD. Θα λείπεις εκείνη την ώρα; Μην ανησυχείς. Ταυτόχρονα θα αναρτηθούν και στον on demand κατάλογο της COSMOTE TV (COSMOTE TV PLUS) για να τα δεις όποτε σε βολεύει.

Allegation

Περί τίνος πρόκειται: Γερμανικό δικαστικό θρίλερ, βασισμένο σε πραγματική υπόθεση που είχε συγκλονίσει τη γερμανική κοινωνία.

Γιατί αξίζει τον χρόνο σου: Αντί για την υπόθεση της σειράς, ας μιλήσουμε για την πραγματική υπόθεση «παιδικής πορνογραφίας» που συντάραξε την γερμανική πόλη Worms το 1994. Εικοσιπέντε άνδρες και γυναίκες βρέθηκαν να κατηγορούνται ότι κακοποιούσαν σεξουαλικά τα παιδιά τους εξαιτίας ενός (πολύ) κακού διαζυγίου. Τα δημοσιεύματα πήραν φωτιά, και σύσσωμη η κοινωνία – αλλά και οι δικαστές – προαποφάσισαν την ενοχή των κατηγορουμένων. Μεταφέροντας την ουσία της κατάστασης στο σήμερα χωρίς να «πατά» στις λεπτομέρειες της υπόθεσης, η σειρά εστιάζει στην κυριαρχία των social media στις ζωές μας και των fake news καταφέρνοντας να στείλει τα δικά της, εξαιρετικά ισχυρά μηνύματα.

Πότε να ανοίξεις την τηλεόραση: Τα επτά επεισόδια της σειράς θα παιχτούν back-to-back από τις 21:00 της Κυριακής 5 Φεβρουαρίου (COSMOTE SERIES MARATHON HD), ενώ ταυτόχρονα θα είναι διαθέσιμα και στο COSMOTE TV PLUS.

The PM’s Daughter

Περί τίνος πρόκειται: Αυστραλιανή πολιτική teen κωμωδία μυστηρίου. Τι; Ναι, ναι, ακριβώς αυτό.

Γιατί αξίζει τον χρόνο σου: Γιατί καταφέρνει αυτό που πάντα λατρεύουμε: να συνδυάσει αρμονικά πολλαπλά genres, χωρίς ποτέ να μοιάζει επιτηδευμένη. Η Catalina ζει τη ζωή της ως κανονική έφηβη μέχρι που ξαφνικά, μετά από μια μεγάλη πολιτική αναταραχή, η μητέρα της γίνεται πρωθυπουργός. Τα plus αυτής της κατάστασης – η καθημερινή άνεση, για παράδειγμα – αποδεικνύονται λιγότερα από τα αρνητικά. Εκτός από τη διαρκή προσοχή που δεν της αφήνει περιθώρια να εκφραστεί, τις δυσκολίες στην προσαρμογή της στο νέο της σχολείο και τις προσωπικές της πολιτικές διαφωνίες με τη μητέρα της, η Catalina είναι αντιμέτωπη και με μια μυστική αντικυβερνητική ομάδα που έχει βάλει στόχο να καταστρέψει τη νέα πρωθυπουργό. Και έχει πάρει απόφαση να την ξεσκεπάσει, ό,τι κι αν χρειαστεί να κάνει.

Πότε να ανοίξεις την τηλεόραση: Την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου στις 18:00 όλα τα επεισόδια της σειράς θα προβληθούν back-to-back στην COSMOTE TV (COSMOTE SERIES MARATHON HD), ενώ ταυτόχρονα θα ανέβουν στον δωρεάν, on demand κατάλογό της (COSMOTE TV PLUS).

Bump Season 2

Περί τίνος πρόκειται: Η εφηβική κωμωδία που έγραψε ιστορία στην Αυστραλία, καταφέρνοντας να γίνει η πιο επιτυχημένη σειρά όλων των εποχών σε τηλεθέαση, έχει πολλά να σου πει για τη μητρότητα και τον φεμινισμό.

Γιατί αξίζει τον χρόνο σου: Σίγουρα έχεις ακούσει αρκετές ιστορίες τρόμου για γυναίκες που χωρίς να έχουν καταλάβει ότι είναι έγκυοι, ξαφνικά… γέννησαν. Αυτό ακριβώς συμβαίνει και στην Olly, ένα 16χρονο κορίτσι. Ξαφνικά, η εξαιρετική μαθήτρια και φεμινίστρια Olly, είναι αναγκασμένη να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα του να είσαι γονιός, μαζί με τον συνομήλικο σύντροφό της και τους γονείς τους. Το χάος, η τρυφερότητα, η χαρά και η απελπισία της μητρότητας, αλλά και ο εφηβικός έρωτας και οι συναντήσεις διαφορετικών πολιτισμών, συνθέτουν μια σειρά που είναι βέβαιο ότι θα απολαύσεις.

Πότε να ανοίξεις την τηλεόραση: Το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου στις 18:00 θα κάνει πρεμιέρα η δεύτερη σεζόν (COSMOTE SERIES MARATHON HD). Αν έχασες την πρώτη, μην ανησυχείς. Την ίδια ώρα, και οι δύο κύκλοι της σειράς θα είναι διαθέσιμοι στο COSMOTE TV PLUS.

The Chelsea Detective

Περί τίνος πρόκειται: Κλασική, αστυνομική σειρά μυστηρίου, με μια νέα υπόθεση ανά επεισόδιο για να μην τη βαρεθείς ποτέ.

Γιατί αξίζει τον χρόνο σου: Ποιος δεν θέλει να βρίσκει τον δολοφόνο; Το The Chelsea Detective σου δίνει τουλάχιστον τέσσερις ευκαιρίες να προσπαθήσεις, ενώ ταυτόχρονα σου παρουσιάζει τις κοινωνικές και ταξικές αποκλίσεις στην πιο λαμπερή γειτονιά του Λονδίνου, το Τσέλσι. Ο κεντρικός χαρακτήρας, Max Arnold, ισορροπεί ανάμεσα στους δυο κόσμους ζώντας σε ένα κακοδιατηρημένο πλωτό σπίτι ανάμεσα στα πανάκριβα διαμερίσματα της ελίτ και είναι αποφασισμένος να ξεσκεπάσει τη διαφθορά που κρύβεται κάτω από την επίφαση της πολυτέλειας. Ταυτόχρονα έχει να επιτύχει και άλλον ένα άθλο: να πείσει την πρώην σύζυγό του να τον δεχτεί ξανά στο διαμέρισμα και την κοινή τους ζωή.

Πότε να ανοίξεις την τηλεόραση: Όποτε θέλεις. Από την Τρίτη 8 Φεβρουαρίου και έπειτα, θα σε περιμένει στο COSMOTE TV PLUS.

Senorita ‘89

Περί τίνος πρόκειται: Δράμα, έγκλημα και διαφθορά με φόντο τον λαμπερό κόσμο των λατινοαμερικάνικων καλλιστείων της δεκαετίας του ’80.

Γιατί αξίζει τον χρόνο σου: Μπορεί τα καλλιστεία να σε παραπέμπουν μόνο σε ολόσωμα μαγιό, προβαρισμένα χαμόγελα και διστακτικές απαντήσεις σε αναπάντεχα περίπλοκες ερωτήσεις, όμως τα πράγματα δεν ήταν τόσο αθώα στο Μεξικό των ‘80s. Παιχνίδια εξουσίας, αυστηρές δίαιτες, μυστικές πλαστικές επεμβάσεις και σεξουαλικές παρενοχλήσεις ήταν οι πραγματικοί πρωταγωνιστές των διαγωνισμών ομορφιάς. Η σειρά μας μεταφέρει σε ένα επιβλητικό ράντσο μέσα στο δάσος, όπου μια δολοφονία δίνει το έναυσμα για να ξετυλιχτεί το κουβάρι της ίντριγκας.

Πότε να ανοίξεις την τηλεόραση: Από τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου και κάθε Δευτέρα, 24 ώρες μετά τη Λατινική Αμερική, τα επεισόδια θα ανεβαίνουν στο COSMOTE TV PLUS για να τα απολαμβάνεις όποτε επιθυμείς.

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024