Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κακοκαιρία Ελπίδα: Παραμένουν για 5η ημέρα τα προβλήματα με την ηλεκτροδότηση στην ανατολική Αττική - Τι λένε οι τεχνικοί

Κακοκαιρία Ελπίδα: Παραμένουν για 5η ημέρα τα προβλήματα με την ηλεκτροδότηση στην ανατολική Αττική – Τι λένε οι τεχνικοί

Αυτή την ώρα όλες οι προσπάθειες πλέον επικεντρώνονται στην αποκατάσταση των ζημιών στην ηλεκτροδότηση των περιοχών της Ανατολικής Αττικής

Για 5η ημέρα κάποια νοικοκυριά αντιμετωπίζουν ακόμα προβλήματα με την ηλεκτροδότηση, εξαιτίας των όσων συνέβησαν με την κακοκαιρία «Ελπίδα» που έπληξε ολόκληρη την Αττική.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των υπευθύνων της ΔΕΗ, οι οποίοι ζήτησαν και εκείνοι συγνώμη από τον κόσμο, τα προβλήματα αναμένεται να αποκατασταθούν σήμερα.

Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA μίλησε ο γενικός γραμματέας της Ένωσης Τεχνικών της ΔΕΗ, κ. Στέφανος Κουνούκλας, αναφορικά με τα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση που εντοπίζονται ακόμη και σήμερα σε πολλά νοικοκυριά στην Αττική.

«Ήταν μια δύσκολη διαδικασία για όλο τον κόσμο που έμεινε χωρίς ρεύμα 4 ημέρες και πάμε για την 5η. Δώσαμε ως εργαζόμενοι μεγάλη μάχη, δουλεύουμε νυχθημερόν, θέλω να ζητήσω συγνώμη από τον κόσμο, κάνουμε ό,τι είναι δυνατό», είπε ο κ. Κουνούκλας.

Στην Ανατολική Αττική όλες οι δυνάμεις του ΔΕΔΔΗΕ

«Τις πρώτες ημέρες υπήρχε πρόβλημα με το τηλεφωνικό κέντρο. Κορωπί, Νέα Μάκρη, Μαραθώνας και Καλύβια εξακολουθούν να έχουν προβλήματα. Σήμερα θα δοθεί εκεί η μάχη. Όλες οι δυνάμεις του ΔΕΔΔΗΕ πάνε στην ανατολική Αττική. Πιστεύουμε ότι θα κατορθώσουμε σήμερα να έχουν ρεύμα», εξήγησε.

«Ο ΔΕΔΔΗΕ έβγαλε μια ανακοίνωση ότι το πρόβλημα παραμένει σε 100 σπίτια. Θεωρούμε ότι σήμερα με όλες τις δυνάμεις μας θα τελειώσει το θέμα και στην ανατολική Αττική. Είμαστε σε επιφυλακή και για τυχόν μεμονωμένες βλάβες», κατέληξε ο κ. Κουνούκλας.

Sports in

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024