Στον αέρα βρίσκεται και πάλι η «Ελένη», ύστερα από δύο ημέρες αναγκαστικού διαλείμματος λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίδα».
Η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε στο πλατό και σχολίασε τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στην Αττική από τη σφοδρή χιονόπτωση.
Μάλιστα, είπε πως ήταν από τους πιο τυχερούς γιατί κατάφερε να φτάσει σχετικά γρήγορα στο σπίτι της σε αντίθεση με πολλούς συνεργάτες της που ταλαιπωρήθηκαν ώρες ολόκληρες στους δρόμους.
Ανέφερε χαρακτηριστικά
«Κάπου και πλάκα δεν παίρνει. Δευτέρα, με το που τελείωσε η εκπομπή και φύγαμε από εδώ, βγήκαμε όλοι έξω και είδαμε ένα κάτασπρο περιβάλλον. Δεν ήταν έτσι όταν μπήκαμε μέσα το πρωί, είχε τεράστια διαφορά. Είπαμε τι ωραία, τα καταφέραμε, φεύγουμε.
Θεωρώ ότι είμαι η πιο τυχερή από όλους, μα από όλους σε αυτό το στούντιο γιατί άκουσα για ώρες που έκαναν να φτάσουν συνεργάτες μας που δε μπορούσε να το συλλάβει το μυαλό μου. Θα μου πεις το μυαλό μου δε μπορεί να συλλάβει και πως έκλεισε η Αττική Οδός, έλεγα ότι αυτός ο δρόμος ότι και να γίνει θα είναι πάντα ανοιχτός».
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.