Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σοκ στο Χόλιγουντ: Αυτοκτόνησε διάσημος ηθοποιός - Είχε δανείσει τη φωνή του σε ήρωα των Peanuts

Σοκ στο Χόλιγουντ: Αυτοκτόνησε διάσημος ηθοποιός – Είχε δανείσει τη φωνή του σε ήρωα των Peanuts

Ο ηθοποιός ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και έπασχε από διπολική διαταραχή

Ο ηθοποιός Πίτερ Ρόμπινς, ο άνθρωπος που δάνεισε τη φωνή του στον Τσάρλι Μπράουν των Peanuts, αυτοκτόνησε σε ηλικία 65 ετών.

Όπως μεταδίδουν τα ξένα μέσα ενημέρωσης ο ατζέντης του επιβεβαίωσε ότι ο Ρόμπινς είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρείο στην Καλιφόρνια και βρισκόταν σε άσχημη κατάσταση.

Ο ηθοποιός νοσηλεύτηκε λίγο μετά τα Χριστούγεννα και ο ατζέντης του επικοινώνησε τελευταία φορά μαζί του στις αρχές του χρόνου. Ο ίδιος του είπε ότι δεν ένιωθε καλά και χρειαζόταν τις προσευχές του.

Το προσωπικό του νοσοκομείου ενθάρρυνε τον Ρόμπινς να μείνει εκεί για μερικές ακόμη εβδομάδες, όμως εκείνος αρνήθηκε και πήρε εξιτήριο στις 18 Ιανουαρίου. Λίγο αργότερα βρέθηκε νεκρός.


Ο Πίτερ πάλεψε με τη διπολική διαταραχή και ήταν εθισμένος στα ναρκωτικά, ενώ πέρασε λίγο χρόνο στη φυλακή, για απειλές σε άλλους. Άνθρωποι του στενού του περιβάλλοντος υποστηρίζουν πως σκοπός της ζωής του ήταν να βοηθήσει ανθρώπους που βίωναν παρόμοιες συνθήκες.

Ο Ρόμπινς άρχισε να δανείζει τη φωνή του στον χαρακτήρα κινουμένων σχεδίων του Τσάρλι Μπράουν, το 1963. Έπαιξε επίσης ως guest-star στην κωμική σειρά «Blondie» του 1968 και σε πραγματοποιήσε αρκετές ακόμα εμφανίσεις μέχρι τη δεκαετία του ’70.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024