Άναψαν τα αίματα στο τούρκικο Survivor – Πιάστηκαν στα χέρια οι παίκτες
Στο Survivor η κατάσταση πολλές φορές ξεφεύγει. Στο τούρκικο Survivor όμως έρχονται ακόμη και στα χέρια.
Σε ένα παιχνίδι με πολλές κακουχίες, με πείνα, με δύσκολες δοκιμασίες, όπως είναι το Survivor, είναι φυσικό οι παλμοί να χτυπάνε κόκκινο κάποιες φορές και τα πνεύματα να οξύνονται. Υπάρχουν όμως και στιγμές στο παιχνίδι και κυρίως στην τούρκικη εκδοχή του που τα όρια ξεπερνιούνται.
Η «ανδρίλα» και η τεστοστερόνη ξεχειλίζει στο τούρκικο ριάλιτι και όπως θα δείτε και στο βίντεο δεν είναι λίγες οι φορές που οι παίκτες έρχονται στα χέρια. Οι καβγάδες είναι σύνηθες φαινόμενο και σε κάποιες περιπτώσεις χρειάστηκε μέχρι και ο παραγωγός του ριάλιτι και παρουσιαστής του Survivor στην Τουρκία Ατζούν Ιλιτζαλί, να παρέμβει και να χωρίσει παίκτες.
Άγριοι καβγάδες και με γυναίκες
Το βίντεο έχει συγκεντρώσει τους μεγαλύτερους τσακωμούς του τούρκικου ριάλιτι επιβίωσης από τότε που άρχισε να προβάλλεται στην Τουρκία, μέχρι και σήμερα. Και δεν είναι και λίγοι αυτοί. Και φυσικά όπως θα δείτε δεν λείπουν και οι άγριοι καβγάδες ανάμεσα στις γυναίκες.
- Βαρδούσια: Εντοπίστηκαν κάτω από χιονοστιβάδα χωρίς τις αισθήσεις τους οι τρεις αγνοούμενοι ορειβάτες
- ΣΥΡΙΖΑ για Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης: Κανείς δεν μπορεί να κακοποιεί ούτε ανθρώπους ούτε ζώα
- Προς το χειρότερο τρίμηνο από το 2001 η μετοχή της Oracle
- Καιρός: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε Θεσσαλία και Εύβοια – Πού έπεσε ο μεγαλύτερος όγκος νερού
- Ισραήλ: Έγινε η πρώτη χώρα που αναγνώρισε τη Σομαλιλάνδη – Αντιδρούν Σομαλία, Αίγυπτος, Τουρκία, Τζιμπουτί
- ΚΕΔ: Τα πολλά κρυμμένα μυστικά και η έλλειψη διαφάνειας
