Το περιστατικό συνέβη έξω από την πόλη Τσεντζού στη Κίνα. Κάποιος είχε εγκαταλείψει το μικρό του σκυλάκι στην άκρη κάποιων βράχων με τον γκρεμό να χάσει από κάτω.

Το σκυλάκι έτρεμε και ήταν τρομαγμένο από το ύψος. Κάποιοι περαστικοί το είδαν και αμέσως ενημέρωσαν τις αρχές και την πυροσβεστική. Στο σημείο έφτασαν διασώστες οι οποίοι αφού πέρασαν τους ιμάντες ασφαλείας στη στολή τους, άρχισαν την κατάβαση στο γκρεμό για να πιάσουν το μικρό σκυλί.

Κάτι τέτοιο ήταν εξαιρετικά δύσκολο λόγω της κλίσης των βράχων. Τελικά ο διασώστης έφτασε το μικρό σκυλί, το πήρε στην αγκαλιά του και το ανέβασε με ασφάλεια επάνω.

Θέλησαν να το υιοθετήσουν

Όπως αναφέρουν τα Κινέζικα Μέσα ενημέρωσης, η περιπέτεια του σκυλιού έγινε αμέσως γνωστή και πολύ γρήγορα εμφανίσθηκαν δεκάδες άνθρωποι για να το υιοθετήσουν και να του προσφέρουν ένα ζεστό μα πάνω από όλα ασφαλές σπίτι.

Οι αρχές εικάζουν ότι το σκυλί το εγκατέλειψε ο ίδιος ο ιδιοκτήτης του στο σημείο, αφού εάν είχε χαθεί κάποιος θα είχε εμφανισθεί στην αστυνομία και θα το αναζητούσε, κάτι που δεν έγινε ποτέ.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr