Ο chef Γιώργος Παπακώστας, στην σημερινή κουζίνα της «Ελένης» μας φτιάχνει μία πρωτότυπη παραλλαγή παρασκευής ψωμιού.
Υλικά
400 γρ. αλεύρι
2 γρ. μαγιά
10 γρ. αλάτι
300 γρ. νερό
1 γάστρα με καπάκι


Ο chef Γιώργος Παπακώστας, στην σημερινή κουζίνα της «Ελένης» μας φτιάχνει μία πρωτότυπη παραλλαγή παρασκευής ψωμιού.
Υλικά
400 γρ. αλεύρι
2 γρ. μαγιά
10 γρ. αλάτι
300 γρ. νερό
1 γάστρα με καπάκι
Το νέο πρότζεκτ του πασίγνωστου μάγειρα.
«Ένα σημαντικό ορόσημο στη βιομηχανία τροφίμων»
Τι δείχνουν τα οικονομικά στοιχεία της εταιρείας του
Από την επιχείρηση έμειναν μόνο τα γραφεία, τα οποία ο Άκης Πετρετζίκης μετέφερε, στην Γλυφάδα.
Το ιδανικό finger food στην πιο υγιεινή βερσιόν του, στο φούρνο και όχι στο τηγάνι.
Στους οπαδούς της OMAD περιλαμβάνονται ο Μπρους Σπρίνγκστιν και ο frontman των Coldplay Κρις Μάρτιν. Πολλοί υποστηρικτές της OMAD ισχυρίζονται ότι τους βοηθάει να διαχειρίζονται καλύτερα το βάρος τους και να διατηρούνται σε φόρμα.
Από 9 έως 11 Ιουνίου στη Μονεμβασιά
Είναι ενδεικτικό ότι η ελληνική οινοπαραγωγή στο διάστημα 2022-2023 μειώθηκε κατά 13,86%