Σαμοθράκη – «Λιμενικοί» απέσπασαν από δύο επιχειρηματίες 21.500 ευρώ, τι συνέβη
Δύο επιχειρηματίες στη Σαμοθράκη έπεσαν στην παγίδα επιτήδειων.
Δύο επιχειρηματίες στη Σαμοθράκη έπεσαν στην παγίδα επιτήδειων με αποτέλεσμα να χάσουν 21.500 ευρώ.
Αναλυτικότερα, σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για την ταυτοποίηση αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών, οι οποίοι στις χθες Σάββατο 8 Ιανουαρίου εξαπάτησαν σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις δύο Έλληνες επιχειρηματίες στο νησί του βόρειου Αιγαίου.
Πώς τους εξαπάτησαν
Συγκεκριμένα, οι δράστες επικοινώνησαν τηλεφωνικά με τους παθόντες προφασιζόμενοι ότι καλούν από το Λιμεναρχείο Σαμοθράκης για αγορές προϊόντων από τα καταστήματά τους και με το πρόσχημα καταβολής χρημάτων για τις παραπάνω αγορές, κατάφεραν κατά τη διάρκεια της συνδιαλλαγής να αποσπάσουν από τους παθόντες τα τραπεζικά τους στοιχεία.
Αμέσως μετά κατάφεραν να αφαιρέσουν από τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς χρηματικά ποσά, συνολικού ύψους 21.500 ευρώ.

- Νέες ταυτότητες: Μέχρι πότε πρέπει να εκδοθούν – Η διαδικασία και το κόστος
- ΗΠΑ: Ο Τραμπ καλεί τους Αμερικάνους να προστατεύσουν τη χώρα από την «κομμουνιστική απειλή»
- Από τη μέση του Ατλαντικού, στην… κορυφή του κόσμου: Το Πράσινο Ακρωτήριο είναι η απόλυτη ποδοσφαιρική ιστορία του Μουντιάλ (vids, pics)
- Αλλάζουν οι αξίες μας όσο μεγαλώνουμε;
- Ανατροπή νταλίκας στην Εθνική Οδό Κορίνθου-Πατρών – Νεκρός ο 52χρονος οδηγός
- Θρίλερ στην Κατερίνη: Γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της – Πατημασιές με αίματα στον χώρο
- Νέες ταινίες: Ο σκοτεινός κόσμος του Ρομπέν των Δασών
- Στην Τουρκία βγάζουν στη σέντρα συμφωνία του Οσμάν με την Εφές
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 04.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/marek-piwnicki-L3Yg5RtS_JA-unsplash-1-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442