Ως υπεύθυνος του χώρου, ο 67χρονος πρόεδρος του κόμματος, μόλις οι αστυνομικοί μπήκαν μέσα για έλεγχο αντέδρασε, λέγοντας ότι είναι γραφεία κόμματος και δεν μπορεί να γίνει έλεγχος.

Την δική του θέση, σχετικά με την έφοδο που έκαναν αστυνομικοί στις 2 τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς, σε χώρο όπου στεγάζονται τα γραφεία του κόμματος Κ.Ο.Τ.Ε.Σ (συντομογραφία του «Καπνιστικές Ομάδες για την Τέχνη και την Εικαστική Συγκρότηση»), εξέφρασε ο Πρόεδρός του, Νίκος Λούβρος.

Όπως υποστήριξε, οι αστυνομικοί δεν εντόπισαν μέσα στον χώρο 45 άτομα, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, αλλά «είμασταν γύρω στα 30-32 άτομα, σε έναν χώρο 800 τετραγωνικών, δεν υπήρχε συνωστισμός»

Ακόμη, είπε στον ΑΝΤ1, ότι τα μέλη και οι φίλοι του κόμματος δεν έπαιζαν επιτραπέζια παιχνίδια, όπως φέρονταν, σύμφωνα με πληροφορίες, αλλά έπαιζαν όλοι τους σκάκι, σημειώνοντας ότι «θα πρέπει να εισαχθεί ως μάθημα στα σχολεία».

«Είναι παρέμβαση στη λειτουργία κόμματος»

Ως υπεύθυνος του χώρου, ο 67χρονος πρόεδρος του κόμματος, μόλις οι αστυνομικοί μπήκαν μέσα για έλεγχο αντέδρασε, λέγοντας ότι είναι γραφεία κόμματος και δεν μπορεί να γίνει έλεγχος.

«Είναι παράνομο να παρεμβαίνει κάποιος σε ένα κόμμα με 16000 μέλη. Ήρθαν τρεις συνεχόμενες ημέρες για έλεγχο, την μια μέρα λίγοι αστυνομικοί, την άλλη μέρα δύο αστυνομικοί και την τρίτη ημέρα 8 άτομα. Αυτό είναι παρέμβαση στην λειτουργία του κόμματος», είπε ο κ. Λούβρος, κάνοντας λόγο για πολιτική σκοπιμότητα πίσω από τους ελέγχους, που σχετίζεται με την κάθοδο του κόμματος μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του 2019.

Μάλιστα, συνομιλώντας με τον Γιώργο Παπαδάκη, υποστήριξε πως μόνο σε εκείνον δόθηκε πρόστιμο, επειδή δεν φορούσε μάσκα, καθώς και ότι «οι αστυνομικοί απαγόρευαν στον κόσμο να βγει από τον χώρο μας».

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr