Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΗΠΑ - Τίτλοι τέλους και επίσημα στον γάμο Σβαρτσενέγκερ - Σράιβερ

ΗΠΑ – Τίτλοι τέλους και επίσημα στον γάμο Σβαρτσενέγκερ – Σράιβερ

Ο Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ είχε ανακοινώσει στη συζυγό του Μαρία Σράιβερ πως διατηρούσε σχέση με την οικονόμο τους, Μίλντρεντ Μπαένα, η οποία έφερε στον κόσμο ένα αγόρι το 1997.

Ο γάμος του Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ με τη Μαρία Σράιβερ τερματίστηκε επισήμως: Δέκα χρόνια μετά τον χωρισμό τους, έπειτα από μια απιστία του σταρ του Χόλιγουντ, δικαστήριο του Λος Αντζελες επικύρωσε το διαζύγιο, μεταδίδουν αμερικανικά ΜΜΕ.

Περιουσιακές διαφορές

Σύμφωνα με τον ιστότοπο TMZ, που ειδικεύεται στις ειδήσεις για διασημότητες και μετέδωσε πρώτος την είδηση, η διαδικασία του διαζυγίου ήταν ιδιαιτέρως χρονοβόρα λόγω των περιουσιακών διαφορών και των πολλών οικονομικών πτυχών προς διαπραγμάτευση.

Η Μαρία Σράιβερ, δημοσιογράφος, ανιψιά του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι, είχε καταθέσει αίτηση διαζυγίου τον Ιούλιο του 2011.

Λίγες εβδομάδες νωρίτερα, ο «Terminator» είχε παραδεχτεί πως είχε σχέση με την οικονόμο του ζευγαριού, Μίλντρεντ Μπαένα, η οποία έφερε στον κόσμο ένα αγόρι το 1997.

«Μίλησα στη σύζυγό μου»

«Μετά τη λήξη της θητείας μου ως κυβερνήτη, μίλησα στη σύζυγό μου για αυτό το γεγονός, το οποίο είχε συμβεί πάνω από μια δεκαετία νωρίτερα», είχε δηλώσει τότε ο Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ, ο οποίος έγινε κυβερνήτης της Καλιφόρνιας το 2003.

Στη συνέχεια, η Μαρία Σράιβερ επικαλέστηκε «ασυμβίβαστες διαφορές» με τον σύζυγό της, τον οποίο είχε γνωρίσει το 1977 και παντρεύτηκε το 1986. Απέκτησαν μαζί τέσσερα παιδιά.

Πηγή: ΑΠΕ

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024