Ο Βέλγος πρωταθλητής του kickboxing (κικ μποξινγκ) και γνωστός για τις απόψεις του κατά των εμβολίων, Φρεντερίκ Σινίστρα πέθανε σε ηλικία 41 ετών από επιπλοκές του κοροναϊού.
Ο «δυνατότερος άνδρας στο Βέλγιο», γνωστός ως «ο νεκροθάφτης», πέθανε λίγες μέρες μετά την αποχώρησή του από το νοσοκομείο -όπου είχε νοσηλευτεί στην εντατική-, στο σπίτι του, αφού αποφάσισε να θεραπεύσει ο ίδιος τον «μικρό ιό» στο σπίτι.
Αξίζει να σημειωθεί πως η σύζυγός του αρνείται ότι πέθανε από κοροναϊό. Ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, είχε αναγκαστεί να πάει στο νοσοκομείο όπου εισήχθη στις 26 Νοεμβρίου, μετά από πίεση του προπονητή του και τελικά κατέληξε ένα μήνα και μια μέρα μετά.
Μέσα σε τρία λεπτά, και μάλιστα στο φινάλε (86′-89′), η Ίντερ έκανε το 1-2, 3-2, νίκησε την Κόμο και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας
Η Μπράιτον ήταν εντυπωσιακή απέναντι στην Τσέλσι, τη συνέτριψε με σκορ 3-0 και πλέον κάνει όνειρα Ευρώπης, βάζοντας τους «μπλε» σε σοβαρό κίνδυνο να μην τα καταφέρουν.
Στις 22 Απριλίου του 2024, η ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης κατακτώντας το Youth League στην Ελβετία. Μια επιτυχία μυθικών διαστάσεων για την ομάδα του Πειραιά