Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΚΙΝΑΛ για νέα μέτρα - Η πανδημία καλπάζει και η ΝΔ κάνει επικοινωνιακή διαχείριση

ΚΙΝΑΛ για νέα μέτρα – Η πανδημία καλπάζει και η ΝΔ κάνει επικοινωνιακή διαχείριση

«Τα 9.248 νέα κρούσματα αναγκάζουν την Κυβέρνηση να ανακοινώσει νέα μέτρα σήμερα, τα οποία όμως - και προς έκπληξη όλων μας - θα εφαρμοστούν μια εβδομάδα μετά, χωρίς να μπορούμε να γνωρίζουμε την εξέλιξη της πανδημίας μέχρι τότε» σχολίασε το ΚΙΝΑΛ με αφορμή τις ανακοινώσεις Πλεύρη για τα νέα μέτρα

Για επικοινωνιακή διαχείριση εγκαλεί την κυβέρνηση της ΝΔ το ΚΙΝΑΛ με αφορμή τις ανακοινώσεις του Θάνου Πλεύρη για τα νέα μέτρα που θα τεθούν σε ισχύ από τις 3 Ιανουαρίου.

Μικροπολιτική διαχείριση και ατολμία

«Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας συνεχίζει να πρωτοτυπεί αρνητικά, καθώς προτεραιότητα γι’ αυτήν έχει η διαχείριση του πολιτικού κόστους και όχι η προστασία της δημόσιας υγείας» τονίζει χαρακτηριστικά το ΚΙΝΑΛ.

Διαβάστε επίσης: Μάσκες – Τι είναι οι FFP2 ή KΝ95 – Πόσο μειώνεται ο κίνδυνος να κολλήσεις

Αναλυτικά το σχόλιο του ΚΙΝΑΛ έχει ως εξής:

«Τα 9.248 νέα κρούσματα αναγκάζουν την Κυβέρνηση να ανακοινώσει νέα μέτρα σήμερα, τα οποία όμως – και προς έκπληξη όλων μας – θα εφαρμοστούν μια εβδομάδα μετά, χωρίς να μπορούμε να γνωρίζουμε την εξέλιξη της πανδημίας μέχρι τότε.

»Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας συνεχίζει να πρωτοτυπεί αρνητικά, καθώς προτεραιότητα γι’ αυτήν έχει η διαχείριση του πολιτικού κόστους και όχι η προστασία της δημόσιας υγείας.

»Η στρατηγική αυτή όμως απέτυχε και εγκυμονεί κινδύνους, με δεδομένη την οριακή κατάσταση του ΕΣΥ, αλλά και την επιμονή της να μην το ενισχύει ουσιαστικά και βιώσιμα.

»Η παράταξή μας έχει εγκαίρως υπογραμμίσει την ανάγκη να σχεδιάσουμε βάσει των πραγματικών γεγονότων και των εμπειριών από άλλα Ευρωπαϊκά κράτη όπου έχει ήδη ξεκινήσει η υπερμετάδοση της μετάλλαξης Όμικρον, με μέτρα που θωρακίζουν την κοινωνία και ενισχύουν το εμβολιαστικό πρόγραμμα.

»Για εμάς δεν υπάρχει μικροπολιτική διαχείριση, αλλά η εθνική προσπάθεια να προστατέψουμε τη ζωή, την υγεία και το εισόδημα των πολιτών. Η ατολμία της Κυβέρνησης της ΝΔ βλάπτει σοβαρά και τα τρία».

Sports in

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (24/4): Πού θα δείτε play offs και Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός

Δείτε το σημερινό (24/4) πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024