Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βασίλης Γκουρούσης - «Είμαι προφυλακισμένος 9 μήνες χωρίς να ξέρω το λόγο»

Βασίλης Γκουρούσης – «Είμαι προφυλακισμένος 9 μήνες χωρίς να ξέρω το λόγο»

«Με έχουν θάψει ζωντανό εδώ μέσα χωρίς να έχω κάνει τίποτα», τονίζει ο επιχειρηματίας.

Στις φυλακές των Τρικάλων παραμένει προφυλακισμένος ο Βασίλης Γκουρούσης.

Ο σύζυγος της Τέτας Καμπουρέλη, που κατηγορείται για το «χρυσό» ριφιφί στις θυρίδες της τράπεζα του Ψυχικού, σε δηλώσεις του αρνείται κάθε εμπλοκή του στην υπόθεση και τονίζει ότι δεν υπάρχουν ουσιαστικά στοιχεία εναντίον του.

Μιλώντας τηλεφωνικά στο «Πρωινό», υπογραμμίζει: «Είμαι 9 μήνες προφυλακισμένος, χωρίς να ξέρω τον λόγο και χωρίς να έχω κάνει το παραμικρό. Το μόνο μου έγκλημα ήταν ότι πήγαινα στη θυρίδα μου και από εκεί μεταφέρθηκε ένα DNA, που λένε από την αρχή ότι είναι μεικτό» και προσθέτει:

«Στις 23 Μαρτίου το πρωί έφυγα από το σπίτι μου, ξαφνικά όπως βγήκα από το αυτοκίνητο, 3-4 άτομα στην κυριολεξία με απήγαγαν, μου έβαλαν χειροπέδες, μου πέταξαν κάτι στο πρόσωπο που δε θυμάμαι, με πέταξαν σε ένα κάθισμα μπρούμυτα, έκατσαν πάνω μου. Εγώ φώναζα για 15 λεπτά ποιοι είστε και μετά από ώρα ένας από αυτούς μου έδειξε την ταυτότητά του, και μου είπε ότι ήταν αστυνομικός. Χωρίς τη συναίνεσή μου, μου πήραν DNA και για 30 ώρες ήμουν κλεισμένος σε ένα δωμάτιο χωρίς να ξέρω τίποτα. Μετά μου είπαν ότι είναι για τις θυρίδες».

Σε ερώτηση αν έχει κάνει αίτηση αποφυλάκισης, ο επιχειρηματίας απαντά: «Είναι του εξαμήνου και από χθες έχουν ξεκινήσει να ψάχνονται. Η απόφαση πρέπει να βγει σήμερα, αύριο, μεθαύριο. Δεν έχει οριστεί δικάσιμος. Με έχουν θάψει ζωντανό εδώ μέσα, χωρίς να έχω κάνει τίποτα, το παραμικρό».

Δείτε όσα είπε παρακάτω

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 17:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Volley League γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024