Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Βασίλισσα Ελισάβετ - Το αστρονομικό ποσό που δίνει για έναν τεχνικό ψηφιοποίησης

Βασίλισσα Ελισάβετ – Το αστρονομικό ποσό που δίνει για έναν τεχνικό ψηφιοποίησης

Ανοιχτοχέρα η 95χρονη μονάρχης. Πόσα δίνει;

Θέλετε να μάθετε όλα τα μυστικά των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ; Τι συμβαίνει και πώς κυλά η ζωή στο παλάτι; Να, η ευκαιρία.

Η Βασίλισσα Ελισάβετ ψάχνει υπάλληλο για να βοηθήσει με τα οικογενειακά αρχεία και βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Ο τυχερός που θα προσλάβει η Αυτής Μεγαλειότης θα ξεκινήσει να εργάζεται στο Κάστρο του Ουίντσορ από τον Φεβρουάριο του 2022 και θα αμειφθεί με 24.000 λίρες Αγγλίας το μήνα για μόλις 37,5 ώρες εργασίας την εβδομάδα.

Επίσης, θα έχει 33 ημέρες αμειβόμενη άδεια (συμπεριλαμβανομένων των τραπεζικών αργιών) και ένα συνταξιοδοτικό πρόγραμμα.

«Το παλάτι αναζητά τεχνικό ψηφιοποίησης, ο οποίος θα παράγει εικόνες υψηλής ποιότητας αντικειμένων ντοκιμαντέρ, πριν τα μεταφέρει σε μόνιμη αποθήκευση», αναφέρει χαρακτηριστικά η αγγελία.

Τι συμβαίνει με την υγεία της

Σημειώνεται ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα οργιάζουν οι φήμες που θέλουν την 95χρονη μονάρχη να έχει επιδεινωθεί η κατάσταση της υγεία της. Ακυρώνει την μία μετά την άλλη τις εμφανίσεις της ενώ ακύρωσε ακόμα και το οικογενειακό γεύμα πριν από τα Χριστούγεννα.

«Το οικογενειακό τραπέζι πριν από τα Χριστούγεννα δεν θα πραγματοποιηθεί. Η απόφαση αυτή είναι προληπτική  καθώς υπάρχει η αίσθηση ότι αν πραγματοποιηθεί θα θέσει σε κίνδυνο τα σχέδια υπερβολικά πολλών ανθρώπων για τις γιορτές», ανέφερε η ανακοίνωση των Ανακτόρων.

Σύμφωνα με τα όσα έγραψε στο Twitter η συντάκτρια της Daily Mail, Rebecca English, «η βασίλισσα λυπάται γι’ αυτό, αλλά πιστεύει ότι είναι η σωστή κίνηση».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024