Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανω Λιόσια - Τρόμος στην ΕΛ.ΑΣ από τον οπλισμό των Ρομά - Πρωτοφανείς εικόνες με πυροβολισμούς

Ανω Λιόσια – Τρόμος στην ΕΛ.ΑΣ από τον οπλισμό των Ρομά – Πρωτοφανείς εικόνες με πυροβολισμούς

Στο βίντεο διάρκειας 45 δευτερολέπτων οι οπλισμένοι Ρομά βρίσκονται έξω από μία κατοικία που όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί πρέπει είναι ιδιοκτησίας του αρχηγού της αντίπαλης συμμορίας

Εικόνες σοκ με περισσότερους από 100 πυροβολισμούς από άτομα που θέλουν να δείξουν την ισχύ τους σε αρχηγό αντίπαλης ομάδας στην περιοχή των Άνω Λιοσίων, παρουσιάζει το newsit.gr.

Στo οπτικό υλικό που ανέβηκε στα social media αποτυπώνονται περίπου 10 άτομα να αδειάζουν τα όπλα τους ως ένδειξη ισχύος. Στο βίντεο διάρκειας 45 δευτερολέπτων οι οπλισμένοι Ρομά βρίσκονται έξω από μία κατοικία που όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί πρέπει είναι ιδιοκτησίας του αρχηγού της αντίπαλης συμμορίας από αυτή στην οποία ανήκουν.

Στα χέρια τους κρατούν περίστροφα των 9 χιλιοστών αλλά και τροποποιημένα  πιστόλια οποία ρίχνουν με τη συχνότητα των αυτόματων όπλων. Μεταξύ των όπλων και ένα πιστόλι με τη σφραγίδα της ΕΛ. ΑΣ όπου οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι έχει κλαπεί από κάποιο συνάδερφο τους.

Οι σφαίρες σκίζουν την ηρεμία της νύχτας με τους ενώ οι Ρομά που έχουν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους δεν φαίνεται να ανησυχούν ούτε για μια στιγμή. Στόχος τους είναι να δείξουν μόνο τη δύναμη πυρός τους αλλά και την ισχύ τους.

Τρόμος για τον οπλισμό

Οι άνδρες της ΕΛ. ΑΣ που είδαν τα βίντεο έχουν προβληματιστεί ιδιαίτερα με το οπλισμό των Ρομά. Εκτιμούν μάλιστα ότι στη χώρα μας θα πρέπει να έχει έλθει το τελευταίο χρονικό διάστημα ένα φορτίο με σύγχρονα λαθραία όπλα, πολλά από τα οποία έχουν αγοραστεί από μέλη συμμοριών.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024