Γλυκά Νερά – Η πρώτη αντίδραση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μετά το βούλευμα που τον στέλνει στο εδώλιο – Ποια τακτική θα ακολουθήσει
Ο καθ’ ομολογίαν δράστης της αποτρόπαιης δολοφονίας στα Γλυκά Νερά δεν σκοπεύει να προσβάλει το βούλευμα,
Το εδώλιο «δείχνει» το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο για τη δολοφονία της 20χρονης συζύγου της Καρολάιν Κραουτς μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.
Ο καθ’ ομολογίαν δράστης της αποτρόπαιης δολοφονίας στα Γλυκά Νερά δεν σκοπεύει να προσβάλει το βούλευμα, με το οποίο παραπέμπεται σε δίκη για δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα, όπως δήλωσε ο συνήγορος υπεράσπισής του, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, μιλώντας στον ΑΝΤ1.
Παράλληλα, είπε πως το μόνο που σκέφτεται είναι η κόρη του και να μην υπάρχουν αντιδικίες για τη μικρή Λυδία.
Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος παραπέμπεται να λογοδοτήσει δημόσια για τις κατηγορίες που του αποδίδονται για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση τελεσθείσας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και κακοποίησης ζώου αλλά και της ψευδούς καταγγελίας, καθώς κατέστησε άλλους ύποπτους των πράξεών του, και της ψευδούς κατάθεσης κατ’ εξακολούθηση.
Όπως ανέφερε ο κ. Παπαϊωαννίδης, νωρίτερα, στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα”, «με τα στοιχεία που θα προσκομίσουμε, με τα στοιχεία τα οποία θα ελεγχθούν και από τους δικαστές, θεωρώ ότι όσο μπορούμε θα υπερασπιστούμε και τη θέση του κατηγορουμένου, η οποία είναι σαφής και προανακριτικά και ανακριτικά, συν με αυτά που θα προσθέσουμε και στη διάρκεια της δίκης».
«Αυτό το οποίο θέλουμε να αποδείξουμε είναι ότι δεν υπήρχε κανένας σχεδιασμός. Αυτό το οποίο έγινε αφορούσε εκείνη τη μοιραία νύχτα και τίποτα περισσότερο», υπογράμμισε.
- ΗΠΑ: Οι τιμές της βενζίνης στην αντλία ξεπέρασαν ξανά τα τέσσερα δολάρια λόγω των νέων εχθροπραξιών με Ιράν
- LIVE: Η κλήρωση του Ολυμπιακού για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League
- Νάξος: Δωρεάν κυκλική συγκοινωνία από τα περιφερειακά πάρκινγκ της Χώρας προς το Λιμάνι
- «Όχι» της εισαγγελέως σε διακοπή ή αναβολή της δίκης για τα Τέμπη
- Τραγωδία στην Κόνιτσα: 80χρονος φρόντιζε τον κήπο, έχασε την ισορροπία του και καρφώθηκε σε κάγκελα περίφραξης
- Η μπουνιά του Μολίνα στον Ρόδι που δεν είδε κανείς μετά το τέλος του τελικού (vid)
- Δημήτρης Χατζής: Στο βάθος της ελληνικής πραγματικότητας
- Πειραματικό φάρμακο νέας προσέγγισης δείχνει να επιβραδύνει την Αλτσχάιμερ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442