Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Citroen My Ami Buggy Concept: Για εξωτικές διαδρομές

Citroen My Ami Buggy Concept: Για εξωτικές διαδρομές

H γαλλική φίρμα δεν διστάζει να «παίξει» με το μικρότερο ηλεκτρικό μοντέλο της, παρουσιάζοντας μια πιο περιπετειώδη εκδοχή του η οποία δεν αποκλείεται μελλοντικά να αποτελέσει μέρος της γκάμας του

Το Citroen Ami αποτελεί σίγουρα ένα από τα πιο παράξενα και χαριτωμένα ηλεκτρικά οχήματα που μπορεί να χρησιμοποιήσει κανείς για τις μετακινήσεις του στην πόλη. Η γαλλική φίρμα όμως δείχνει να επιθυμεί να διευρύνει το πεδίο δράσης του και εκτός των αστικών τειχών δημιουργώντας μια περιπετειώδους ύφους, πρωτότυπη παραλλαγή του η οποία κάλλιστα θα μπορούσε να αποτελεί στο μέλλον την ιδανική καλοκαιρινή επιλογή για εναλλακτικά νησιά.

Εμπνευσμένο σαφώς από τα buggy, όπως άλλωστε προδίδει και η ονομασία του, το πρωτότυπο Ami διαθέτει πλαστικά προστατευτικά στους θόλους, ένα σετ χωμάτινων ελαστικών συν μία ρεζέρβα και πανοραμική ηλιοροφή η οποία φιλοξενεί προβολείς για νυχτερινές εξερευνήσεις.

Το παζλ της μεταμόρφωσης του συμπληρώνουν τα προστατευτικά στα μπροστινά και τα πίσω φωτιστικά σώματα, τα προστατευτικά στα πλαϊνά, η δυνατότητα κάλυψης της οροφής για περισσότερη σκιά και ένας ενισχυμένος προφυλακτήρας όπως αυτοί που συνηθίζουν τα πολύ μεγαλύτερα και σκληροτράχηλα SUV και ο οποίος αποτελεί «προέκταση» του σωληνωτού πλαισίου όπου βασίζεται.

Το βαμμένο σε εκδρομικούς χρωματισμούς του χακί και του κίτρινου, Ami Buggy Concept διαθέτει επίσης καθίσματα Αdvanced Comfort με ενισχυμένη επένδυση για περισσότερη άνεση σε δρόμους λιγότερο… ταξιδεμένους και μια σειρά από έξυπνες αποθηκευτικές λύσεις, σχεδιασμένες να φιλοξενήσουν όλα τα απαραίτητα για μια εξόρμηση.

Σε αυτές συγκαταλέγονται μια θήκη με μαγνήτη η οποία «κολλάει» πάνω στο τιμόνι, μια αντίστοιχης λογικής που παρεπιδημεί κάτω από το ταμπλό καθώς και ένα ολοκληρωμένο σετ αποσκευών. Την εικόνα του εσωτερικού συμπληρώνει η παρουσία διαφορετικού μεγέθους χώρων αποθήκευσης μικροαντικειμένων καθώς και μια σειρά από αξεσουάρ εκτυπωμένο από τρισδιάστατο εκτυπωτή όπως για παράδειγμα η βάση για smartphone και κάμερα. Ο εξοπλισμός του περιλαμβάνει επίσης και ασύρματο ηχείο.

Προς το παρόν η Citroen δεν έχει διευκρινίσει το κατά πόσο το Citroen Ami Buggy θα αποτελέσει μέρος των επιλογών της γκάμας του ηλεκτρικού μοντέλου, σημειώνοντας ωστόσο ότι θα ακολουθήσουν και άλλες αντίστοιχες παραλλαγές του οι οποίες θα αποτυπώνουν τον πολυδιάστατο χαρακτήρα του. Με δεδομένο ότι ουσιαστικά πρόκειται για μια εξοπλιστική έκδοση δεν αποκλείεται η Citroen να αξιοποιήσει μελλοντικά το Ami ως μια ευέλικτη πλατφόρμα με χιλιάδες προαιρετικές επιλογές που θα ταιριάζουν στα γούστα του εκάστοτε ιδιοκτήτη, ακριβώς όπως επιβάλλουν τα μέτρα των καιρών για εξατομικευμένες προτάσεις.

Sports in

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο το μεγαλύτερο ταλέντο της Παρί

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο συνεργασίας ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024