Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στάθης Παναγιωτόπουλος - Το βίντεο με τη Μενδώνη και τον Λιγνάδη μπούμερανγκ για τους Ράδιο Αρβύλα στο Twitter

Στάθης Παναγιωτόπουλος – Το βίντεο με τη Μενδώνη και τον Λιγνάδη μπούμερανγκ για τους Ράδιο Αρβύλα στο Twitter

Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί και ένα βίντεο, στο οποίο ο Αντώνης Κανάκης επιτιθόταν στην υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, η οποία δήλωνε ότι δεν γνώριζε τίποτα για το «σκοτεινό παρελθόν» του Δημήτρη Λιγνάδη

Μεγάλη έκπληξη και σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει η είδηση πως ο παρουσιαστής του Ράδιο ΑρβύλαΣτάθης Παναγιωτόπουλος, κατηγορείται για «revenge porn».

Ο Αντώνης Κανάκης ανακοίνωσε την αποχώρηση του Στάθη Παναγιωτόπουλου από την εκπομπή, έπειτα από καταγγελία πρώην συντρόφου του πρώτου ότι δημοσίευσε βίντεο και φωτογραφίες της σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου, χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Ειδικότερα, ο Παναγιωτόπουλος κατηγορείται για τη δημοσίευση τριών βίντεο και 300 φωτογραφιών της πρώην του σε πορνογραφική ιστοσελίδα, χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Xαμός στο Twitter – Στο στόχαστρο και η εκπομπή

Η παραπάνω είδηση έχει προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων στα social media, με χρήστες να κρίνουν τόσο τον Στάθη Παναγιωτόπουλο όσο και τα υπόλοιπα μέλη της εκπομπής του ΑΝΤ1.

Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί και ένα βίντεο, στο οποίο ο Αντώνης Κανάκης επιτιθόταν στην υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, η οποία δήλωνε ότι δεν γνώριζε τίποτα για το «σκοτεινό παρελθόν» του Δημήτρη Λιγνάδη, κατηγορώντας τη μάλιστα ότι δύσκολα πιστεύει κανείς ότι δεν ενημερώθηκε για το ποιόν ενός από τους βασικούς συνεργάτες της.

Μάλιστα, σε ένα σημείο του εν λόγω βίντεο ο παρουσιαστής ακούγεται να λέει «εδώ εμείς ένα συνεργάτη παίρνουμε και ελέγχουμε τι έχει κάνει».

Επίσης, αρκετοί είναι και αυτοί που δηλώνουν μεγάλη έκπληξη για την όλη υπόθεση. «Για 3 χρόνια ήσασταν ηθικά συνένοχοι» γράφει χαρακτηριστικά ένας χρήστης.

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024