
ΜΜΕ Αυστραλίας – «Ο Τζόκοβιτς θα αγωνιστεί στο Australian Open με ιατρική εξαίρεση»
Στην Αυστραλία κάνουν λόγο για εξαίρεση για τον ανεμβολίαστο Νόβακ Τζόκοβιτς, προκειμένου να αγωνιστεί στο Australian Open
Η Tennis Australia ετοιμάζεται να παρακάμψει τις οδηγίες της κυβέρνησης της Βικτόρια για τους εμβολιασμένους τενίστες και να επιτρέψει με εξαίρεση στον Νόβακ Τζόκοβιτς να αγωνιστεί.
Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας, ο Νόλε δηλώνει ανυποχώρητος στο θέμα του εμβολιασμού, και ο λόγος που ως τώρα δεν έχει ανακοινώσει αν θα πάει ή όχι στη Μελβούρνη είναι γιατί δούλευε ολόκληρος μηχανισμός για να του επιτρέψει να πάει, χωρίς να έχει κάνει το εμβόλιο και να χρειαστεί να μπει σε 14ήμερη καραντίνα.
Συγκεκριμένα, στην Αυστραλία λένε πως εξετάζουν το ενδεχόμενο να πάρει ο Σέρβος «ιατρική εξαίρεση», την οποία έχει ήδη καταθέσει η ομάδα του αθλητή, επικαλούμενη σημαντικό λόγο για τον οποίον παραμένει ανεμβολίαστος.
- Ιράν: Για πρώτη φορά ο Αραγτσί αναφέρεται σε απευθείας επικοινωνία με την κυβέρνηση των ΗΠΑ
- Ιράν: Οι 2 στους 3 Αμερικανούς θέλουν να τελειώσει σύντομα ο πόλεμος
- Ιράν: Ο πόλεμος θα τελειώσει σε «δύο ή τρεις εβδομάδες», δηλώνει ο Τραμπ
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Περικοπές στη χρήση πετρελαίου και αερίου
- Το Χρηματιστήριο Αθηνών αναβαθμίστηκε από τον MSCI και επιστρέφει στις ανεπτυγμένες αγορές
- Τεχνητή νοημοσύνη: Πώς «έσβησε» 17 δισ. δολάρια από τον κλάδο των μεταφορών


