Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Pirelli - Ο Bryan Adams φωτογραφίζει την αφρόκρεμα της μουσικής σκηνής  για το νέο ημερολόγιο

Pirelli – Ο Bryan Adams φωτογραφίζει την αφρόκρεμα της μουσικής σκηνής για το νέο ημερολόγιο

Ο Bryan Adams φέρνει 12 καλλιτέχνες... στο δρόμο για το 2022 Pirelli Calendar

Ας συμφωνήσουμε πως το 2021 δεν ήταν μια τυχερή χρονιά! Με την πανδημία και τα διάφορα (και αλλεπάλληλα) κοινωνικοπολιτισμικά σοκ, ήταν δύσκολο να βρεις χαρά ακόμη και σε ένα από τα πιο ευπρόσδεκτα και απολαυστικά γεγονότα της χρονιάς: τον βασιλιά των ημερολογίων, εκείνο της Pirelli.

View this post on Instagram

A post shared by Pirelli (@pirelli)

Το Ημερολόγιο Pirelli 2022 φέρει την υπογραφή του Καναδού φωτογράφου και τραγουδιστή Bryan Adams και πραγματεύεται το θέμα σύζευξης δύο κόσμων, της μουσικής και της τέχνης, σε μια μεταφορά που μας ενώνει όλους.

View this post on Instagram

A post shared by Pirelli (@pirelli)

Οι φωτογραφίες στο Ημερολόγιο του 2022 «On The Road» είναι ένας φόρος τιμής σε εκείνους που πέρασαν τη ζωή τους διανύοντας τα μίλια μέσα από τα στάδια μιας περιοδείας. Η επιστροφή στην απόλαυση αυτών των στιγμών ήταν, για τον Adams, καθώς και για τους άλλους 11 καλλιτέχνες και συναδέλφους, μια ευκαιρία να επανασυνδεθούν επιτέλους με τη ζωή και το πεπρωμένο τους.

Αυτή την εβδομάδα, το μεγαλεπήβολο σχέδιο αποκαλύφθηκε στο Μιλάνο μαζί με το νέο λογότυπο της εταιρείας που γιορτάζει τα 150 χρόνια δραστηριότητας το 2022. Δυστυχώς, ο Adams ολοκληρώνει τις τελευταίες ημέρες καραντίνας στην Ιταλία μετά την προσβολή του COVID-19.

Μην ανησυχείτε, είναι καλά και σε καλή κατάσταση, άλλωστε αυτή είναι η ζωή στο δρόμο!

Το ημερολόγιο παρουσιάζεται σε τετράγωνο σχήμα, ίδιο με ένα LP βινυλίου, και περιέχει 160 σελίδες με περισσότερες από 70 λήψεις, συμπεριλαμβανομένων πορτρέτων και φωτογραφιών. Ένα πραγματικό συλλεκτικό αντικείμενο που υπόσχεται να αλλάξει το κάρμα της νέας χρονιάς με τον πιο ροκ τόνο!

Στην 48η έκδοση του Pirelli Calendar συμμετέχουν δέκα παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνες από διαφορετικές ηλικίες, μουσικά είδη και υπόβαθρο, οι Cher, Grimes, Jennifer Hudson, Normani, Rita Ora, Bohan Phoenix, Iggy Pop, Saweetie, St. Vincent και Kali Uchis. Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν το περασμένο καλοκαίρι σε εμβληματικές τοποθεσίες στο Λος Άντζελες, στο Palace Theatre και το ξενοδοχείο Chateau Marmont, αλλά και στο ξενοδοχείο Scalinatella στο Κάπρι.

View this post on Instagram

A post shared by @baddie_until_i_die

Στο πλατό, οι μουσικοί ξαναζούσαν όλες τις στιγμές των περιοδειών τους, από την ένταση πριν από την παράσταση μέχρι τις παύσεις ανάμεσα στις πρόβες και τις συναυλίες, από τα μακρινά ταξίδια μεταξύ των πόλεων μέχρι τη μοναξιά σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου. Ο Adams επιβεβαίωσε: «Εμείς οι μουσικοί δεν βλέπουμε ποτέ πραγματικά την πρόσοψη του κτιρίου, αλλά πάντα μόνο το πίσω μέρος: βλέπουμε την είσοδο των καλλιτεχνών, βλέπουμε τον χώρο των παρασκηνίων, βλέπουμε το υπόγειο… περνάμε από την είσοδο των καλλιτεχνών στην πόρτα αυτοκινήτου, στην πόρτα του ξενοδοχείου από την πόρτα του τρένου και μετά στην πόρτα του λεωφορείου. Πολλές πόρτες, λοιπόν, αλλά τελικά το κεντρικό θέμα είναι πάντα το ταξίδι…»

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024