Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χρηστίδης - Την Κυριακή πιστεύω ότι θα έχουμε μεγάλη συμμετοχή - Αναμένουμε ότι θα ξεπεράσουμε τις 200.000

Χρηστίδης – Την Κυριακή πιστεύω ότι θα έχουμε μεγάλη συμμετοχή – Αναμένουμε ότι θα ξεπεράσουμε τις 200.000

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης μίλησε για τις επικείμενες εσωκομματικές εκλογές λίγα 24ωρα πριν την κάλπη

Στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 5ης Δεκεμβρίου για την προεδρία του κόμματος, έχει μπει το Κίνημα Αλλαγής. Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA μίλησε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης.

«Θέλουμε κάθε δημοκράτης, κάθε προοδευτικός πολίτης να έρθει στις κάλπες για να δώσουμε μια λύση σε όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, και στο κομμάτι της υγείας. Όπου έχω πάει συναντώ ανθρώπους που δουλεύουν υπό εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες. Στο Ιπποκράτειο που είχα βρεθεί οι εργαζόμενοι κάνουν υπερπροσπάθεια», σημείωσε ο κ. Χρηστίδης.

«Είμαστε η πρώτη παράταξη που τάχθηκε υπέρ της υποχρεωτικότητας εμβολιασμού στους άνω των 60 ετών. Η κυβέρνηση έχασε πολύ χρόνο και αυτό μας στοιχίζει. Τώρα τρέχει πίσω από τις εξελίξεις», πρόσθεσε ο ίδιος σχολιάζοντας τα νέα μέτρα.

«Το debate ήταν μια διαδικασία που μου άρεσε πολύ και ο κόσμος θεωρώ ότι έβγαλε σημαντικά συμπεράσματα, και εμείς είχαμε τη δυνατότητα να στείλουμε στους πολίτες τα δικά μας μηνύματα, σε θεματικές. Κάναμε ένα βήμα μπροστά, εκτεθήκαμε με τη θετική έννοια. Στο debate είπα ότι η δημοκρατία είναι σαν τον έρωτα, πρέπει συνεχώς να την τροφοδοτείς. Η πρόταση που είχαμε κάνει ήταν να συμπεριλαμβάνονται όλοι οι δημοσιογράφοι. Αλλά η ουσία είναι ότι όποιος παρακολούθησε το debate κέρδισε, το ίδιο και η παράταξη», σχολίασε ο κ. Χρηστίδης σχετικά με τα του debate των υποψηφίων.

«Την Κυριακή πιστεύω ότι θα έχουμε μεγάλη συμμετοχή, αναμένουμε ότι θα ξεπεράσουμε τις 200.000. Καλούμε να έρθουν να ψηφίσουν όλοι οι προοδευτικοί και δημοκράτες πολίτες, που μπορεί τα προηγούμενα χρόνια να έκαναν και άλλες επιλογές ή δεν ψήφιζαν. Δε θέλουμε να έρθουν οι υπουργοί, οι κομματάρχες και οι κουμπάροι της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ», είπε ο ίδιος.

«Η δύναμή μου είναι η δυνατότητα να επικοινωνήσω μέσα από τα social media με πολλούς ανθρώπους που γνωρίζω χωρίς να έχουμε συναντηθεί, γιατί αντιλαμβάνονται ότι και ως νεότερος υποψήφιος έχω τη δυνατότητα να επικοινωνήσω μαζί τους με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Θέλουμε να αξιοποιήσουμε το θετικό ρεύμα που έχει η παράταξή μας στα social media», τόνισε ο κ. Χρηστίδης.

«Δεν έχω κάνει σκέψεις για το τι θα γίνει αν δεν περάσω στο δεύτερο γύρο. Είμαι 40 μέρες υποψήφιος, είμαι εδώ για να δώσω φωνή στους αόρατους πολίτες που θεωρούν ότι έχουν μεγάλη απόσταση από το πολιτικό σκηνικό, και μετά την Κυριακή θα τα δούμε όλα», κατέληξε ο κ. Χρηστίδης.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024