Με την Φαίη Σκορδά να είναι απούσα έπεσαν οι τίτλοι τέλους του «Πρωινού» σήμερα (28/11).
Η παρουσιάστρια αποχώρησε λίγο πριν το τέλος της εκπομπής και άφησε στο πόδι της τον Γιώργο Λιάγκα.
Αν και βρισκόταν κανονικά από νωρίς στο πλατό είπε «αντίο» πρόωρα, με τον συμπαρουσιαστή της και τα δύο μέλη του πάνελ, την Φωτεινή Πετρογιάννη και τον Τάσο Τεργιάκη να παρουσιάζουν εκείνοι τους νέους παίκτες της «Φάρμας».
Στο τέλος μάλιστα Γιώργος Λιάγκας, που απέφυγε να εξηγήσει τους λόγους της αιφνιδιαστικής αποχώρησης της Φαίης Σκορδά, προσκάλεσε την Φωτεινή Πετρογιάννη να κλείσει εκείνη την εκπομπή.
«Όπως θα έλεγε και η Φαίη γεια σας και χαρά σας», είπε η δημοσιογράφος χαρακτηριστικά.
Στις 17-18 Ιουλίου, στις πρώην Φυλακές της Αίγινας, έρχεται το 2ο Aegina Jazz Festival με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής
Tο Release Athens 2026 συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμά του, υποδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.