Σε κλίμα οδύνης και συγκίνησης πραγματοποιήθηκε, το μεσημέρι της Κυριακής, το μνημόσυνο για τις 40 ημέρες από τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά.
Το μνημόσυνο τελέστηκε στο παρεκκλήσι των Αγίων Θεοδώρων στο Α’ Νεκροταφείο.
Εκεί βρέθηκαν ο σύζυγός της, τα παιδιά της και η αδερφή της, Μαίρη Γεννηματά, στελέχη του ΚΙΝΑΛ, καθώς και πλήθος απλού κόσμου.
Συγκινητική ήταν η στιγμή που ο σύζυγος της Φώφης Γεννηματά και τα παιδιά της άφησαν ένα λουλούδι στον τάφο της.
Αναμορφωμένη πρόσοψη στη Χαριλάου Τρικούπη
Στη συνέχεια, θα παρουσιαστεί στα κεντρικά γραφεία του ΚΙΝΑΛ στη Χαριλάου Τρικούπη η αναμορφωμένη πρόσοψη και είσοδος του κτιρίου, που σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Φώφης Γεννηματά.
Πληροφορίες αναφέρουν πως στην είσοδο της Χαριλάου Τρικούπη θα υπάρχει και μία έκπληξη.
Τη μελέτη και την επίβλεψη έκανε αφιλοκερδώς η αρχιτέκτονας, πρώην βουλευτής της ΔΗΜΑΡ και στέλεχος του Κινήματος Αλλαγής, Νίκη Φούντα.
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής