Σε αγώνα δρόμου βρίσκονται οι ιθύνοντες του ΣΚΑΙ για το ξεκίνημα του νέου κύκλου του Survivor.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αρχές Δεκεμβρίου πρέπει να ολοκληρωθούν όλα τα διαδικαστικά και να έχουν κλείσει τα ονόματα των παικτών που συμμετέχουν στην ομάδα των διασήμων.
Οι υπεύθυνοι θέλουν να κάνουν πρεμιέρα μέσα στα Χριστούγεννα, με πιθανότερη ημερομηνία την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου. Η παραγωγή του Survivor έχει «πονοκεφαλιάσει» προσπαθώντας να βρει ποιοι θα είναι στην ομάδα των διασήμων, καθώς, μετά τα όχι τόσο πετυχημένα ριάλιτι του σταθμού, θέλουν το Survivor να ανατρέψει τα δεδομένα.
Οι αρνητικές προτάσεις όμως πέφτουν «βροχή», ενώ παλιότεροι παίκτες που είχαν δηλώσει ότι θα τους ενδιέφερε να συμμετέχουν στο ριάλιτι, φαίνεται πως τώρα κάνουν πίσω.
Μέχρι στιγμής, οι τρεις διάσημοι που έχουν πει το «ναι» στο κανάλι του Φαλήρου είναι ο ηθοποιός Θανάσης Βισκαδουράκης, ο τραγουδιστής Χρήστος Χολίδης και ο Ολυμπιονίκης της ποδηλασίας Χρήστος Βολικάκης.
Η συμμετοχή του Βαλάντη, ο οποίος είχε ακουστεί ότι θα είναι στο τηλεπαιχνίδι, μάλλον είναι αμφίβολη.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας