Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Τσαλίκης - Επίθεση στη Μάρα Μεϊμαρίδη - «Αρχίζεις τις μπούρδες - Τρία πουλάκια κάθονταν»

Γιώργος Τσαλίκης – Επίθεση στη Μάρα Μεϊμαρίδη – «Αρχίζεις τις μπούρδες – Τρία πουλάκια κάθονταν»

Ο γνωστός τραγουδιστής σχολίασε τη συγγνώμη που ζήτησε η Μάρα Μεϊμαρίδη μετά το περιστατικό, στην οποία επί της ουσίας λέει τα ίδια πράγματα

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Γιώργος Τσαλίκης προσπάθησε να «αδειάσει» τη Μάρα Μεϊμαρίδη, αναφορικά με το ρατσιστικό σχόλιο που έκανε για τον Χρήστο Σαντικάι, όταν ρώτησε «τι ράτσα είναι».

Συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής σχολίασε τη συγγνώμη που ζήτησε η Μάρα Μεϊμαρίδη μετά το περιστατικό, στην οποία επί της ουσίας λέει τα ίδια πράγματα.

Δείτε τι έγραψε…

«Πως είναι όταν αναγκάζεσαι μετά από δημόσια κατακραυγή να ζητήσεις συγγνώμη αλλά το χούι δε σε αφήνει να περιοριστείς σε αυτό και αρχίζεις τις μπούρδες. Δυνατή όμως παραδέχομαι. Ρώτησα what race είναι αυτός ο άνθρωπος.

Εμένα μου θύμισε το sandy guy δηλαδή αμμώδης άνθρωπος. Δες τώρα πως το γυρίζει μετά το μάθημα…Έπρεπε και η κοπέλα μετά την ερώτηση “τι ράτσα είναι ο Σαντικάι…. Όχι European… Τρία πουλάκια κάθονταν… Έλα έλα κάνε καμιά δουλίτσα, άνοιξε το κινητό και γκούγκλαρε να καταλάβεις επιστημονικά τι εννοούσα όταν είπα δημόσια αυτή την καφρίλα΄. Καλή ήμουνα μωρέ;»

Η αφοπλιστική απάντηση του Χρήστου Σαντικάι στην Μεϊμαρίδη

Ο κακός «χαμός» προκλήθηκε με τις δηλώσεις που έκανε η Μάρα Μεϊμαρίδη στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα» για τον Χρήστο Σαντικάι αφού ανέφερε χαρακτηριστικά «Τι ράτσα είναι ο κύριος Σαντικάι;».

Από την άλλη, η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» τον «τσάκωσε» με αποτέλεσμα ο γνωστός μουσικός να απαντήσει για την ρατσιστική ερώτηση που έκανε η Μάρα Μεϊμαρίδη στη σύντροφό του, Λάουρα Νάργες on air.

«Δεν έχω κάτι προσωπικό με την κυρία Μάρα. Έχω μεγαλώσει σε ένα οικογενειακό περιβάλλον να αγαπώ τους ανθρώπους. Αυτά τα σχόλια από μικρός, όταν δεχόμουν μπούλινγκ, έχω ένα ειδικό φίλτρο που είναι σαν να μπαίνουν από εδώ και να βγαίνουν από εκεί.

Δεν μένει μέσα μου ώστε να δημιουργηθεί μια αντιπαλότητα, είναι σαν να μην το άκουσα. Η Λάουρα ήταν στεναχωρημένη στο τηλέφωνο. Κρατάω μόνο τα καλά και συγχωρώ».

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024