Μάρα Μεϊμαρίδη – Η δημόσια συγγνώμη της για το ρατσιστικό σχόλιο στον Σαντικάι
«Νόμιζα ότι είναι από Αμερική», είπε η συγγραφέας.
Στροφή 180 μοιρών από την Μάρα Μεϊμερίδη, μετά το ρατσιστικό σχόλιο που έκανε για τον σύντροφο της Λαούρα Νάργιες.
Η παρουσιάστρια ήταν καλεσμένη χθες (25/11) στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Η Κατερίνα Καινούργιου μιλούσε μαζί της για την σχέση της με τον τραγουδιστή. Εκείνη την ώρα η Μάρα Μεϊμαρίδη την διέκοψε και ρώτησε πολύ άκομψα για την καταγωγή του Σαντικάι.
«Τι είναι το Σαντικάι; Τι ράτσα είναι αυτός ο άνθρωπος» είπε χαρακτηριστικά η συγγραφέας και προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις.
Λίγες ώρες μετά θέλησε να ζητήσει συγγνώμη και να διευκρινίσει τι εννοούσε με την ερώτησή της.
«Να ζητήσω συγγνώμη αν κάποιος παρανόησε. Εγώ ρώτησε τι ράτσα είναι αυτός ο άνθρωπος. Το Σαντικάι μου θύμισε το Σαντιάγκο. Οι ράτσες των ανθρώπων είναι πέντε. Εγώ νόμιζα ότι είναι από Αμερική. Ίσως έπρεπε να εξηγήσω επί τόπου τι εννοούσα με το human races (σ.σ. ανθρώπινες φυλές)» εξήγησε.
Δείτε όσα είπε
- Άργος: Απολογούνται την Παρασκευή οι αστυνομικοί που πυροβόλησαν 20χρονο στο κεφάλι – Έριξαν καταιγισμό από σφαίρες
- Αρκάς: Η καλημέρα της Πέμπτης
- Βάγια Νέστορα: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στη μητέρα της Αφροδίτης Νέστορα
- Σχέσεις: Η μία συνήθεια που έχουν τα ευτυχισμένα ζευγάρια
- Νέα ανάφλεξη στη Μέση Ανατολή: Οι ΗΠΑ λένε ότι έπληξαν «90 στόχους» στο Ιράν – «Δεν ξέρω αν αξίζουν συμφωνία» λέει ο Τραμπ
- Εξετάζεται παράταση στις φορολογικές δηλώσεις
- Το σημερινό πρόγραμμα του Μουντιάλ: Γαλλία και Μαρόκο είχαν αναμετρηθεί και στο προηγούμενο Παγκόσμιο Κύπελλο
- Συνταγή: Παπουτσάκια με κολοκύθια και κιμά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442