Οπως τόνισε ο Ανδρέας Λοβέρδος, ένας άνθρωπος που είναι 21 χρόνια στην πολιτική ζωή και με παρουσία σε σημαντικά υπουργεία, μπορεί να φέρει την ανανέωση, «γιατί πρέπει να έχει απόψεις, δεξιότητες και αποφασιστικότητα».

«Εδειξε καθυστέρηση»

«Εχω κριθεί γι’ αυτά και αν ρωτήσετε έναν πολίτη που με στηρίζει, θα σας πει κάτι από όλα αυτά, θα σας έδινε ορισμένα χαρακτηριστικά που επιτρέπουν σε μένα να λέω τώρα, δεν κάνω ακόμα μια θητεία για να αποχωρήσω, έτσι, αλλά είμαι εδώ και λέω ότι εγώ μπορώ να κάνω όλα αυτά τα οποία υπόσχομαι» πρόσθεσε.

Αναφορικά με την πορεία της πανδημίας και την αντιμετώπισή της από την κυβέρνηση ο Ανδρέας Λοβέρδος σημείωσε πως η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι «δειλή και φοβιτσιάρα». «Μπρος σε όλα τα προβλήματα έδειξε καθυστέρηση» τόνισε ο κ. Λοβέρδος, υπογραμμίζοντας ότι είχε μιλήσει στη Βουλή για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό από τον Νοέμβριο του 2020.

«Στους εργαζόμενους εκείνους του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα που είναι σε συναλλαγή με τον κόσμο. Δεν ακούστηκα. Το κόμμα μου υιοθέτησε την άποψη αυτήν τον Μάρτιο, Απρίλιο, ενώ η κυβέρνηση τον Ιούλιο του ’21» τόνισε και συμπλήρωσε:

«Υπέρ της υποχρεωτικότητας»

«Εχω τα δυόμιση χρόνια που ήμουν εκεί στην πλάτη μου ως εμπειρία. Δεν μπορώ να σας λέω κουταμάρες. Ημουν υπέρ της υποχρεωτικότητας. Την κάνανε αργά. Την καταστρέψαν. Η υποχρεωτικότητα δεν απέδωσε σχεδόν τίποτα».

Παράλληλα, ο κ. Λοβέρδος σημείωσε ότι είχε διαφωνήσει με τον συνταγματολόγο Νίκο Αλιβιζάτο για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού.

«Στην αρχή είχε πει ότι υπάρχει θέμα συνταγματικότητας και τώρα λέει ότι δεν υπάρχει. Εγώ συμφωνώ με τη δεύτερη άποψή του και την είχα υποστηρίξει στη Βουλή από πέρσι» ανέφερε, τονίζοντας πως «η πανδημία κατέστη πανδημία των ανεμβολίαστων».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr