Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λοβέρδος – Δειλή και φοβιτσιάρα η κυβέρνηση Μητσοτάκη

Λοβέρδος – Δειλή και φοβιτσιάρα η κυβέρνηση Μητσοτάκη

Για την ανανέωση που μπορεί να φέρει στην πολιτική και στο κόμμα, αλλά και για τη διαχείριση της πανδημίας, μίλησε στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» και τη Νίκη Λυμπεράκη, ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Οπως τόνισε ο Ανδρέας Λοβέρδος, ένας άνθρωπος που είναι 21 χρόνια στην πολιτική ζωή και με παρουσία σε σημαντικά υπουργεία, μπορεί να φέρει την ανανέωση, «γιατί πρέπει να έχει απόψεις, δεξιότητες και αποφασιστικότητα».

«Εδειξε καθυστέρηση»

«Εχω κριθεί γι’ αυτά και αν ρωτήσετε έναν πολίτη που με στηρίζει, θα σας πει κάτι από όλα αυτά, θα σας έδινε ορισμένα χαρακτηριστικά που επιτρέπουν σε μένα να λέω τώρα, δεν κάνω ακόμα μια θητεία για να αποχωρήσω, έτσι, αλλά είμαι εδώ και λέω ότι εγώ μπορώ να κάνω όλα αυτά τα οποία υπόσχομαι» πρόσθεσε.

Αναφορικά με την πορεία της πανδημίας και την αντιμετώπισή της από την κυβέρνηση ο Ανδρέας Λοβέρδος σημείωσε πως η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι «δειλή και φοβιτσιάρα». «Μπρος σε όλα τα προβλήματα έδειξε καθυστέρηση» τόνισε ο κ. Λοβέρδος, υπογραμμίζοντας ότι είχε μιλήσει στη Βουλή για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό από τον Νοέμβριο του 2020.

«Στους εργαζόμενους εκείνους του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα που είναι σε συναλλαγή με τον κόσμο. Δεν ακούστηκα. Το κόμμα μου υιοθέτησε την άποψη αυτήν τον Μάρτιο, Απρίλιο, ενώ η κυβέρνηση τον Ιούλιο του ’21» τόνισε και συμπλήρωσε:

«Υπέρ της υποχρεωτικότητας»

«Εχω τα δυόμιση χρόνια που ήμουν εκεί στην πλάτη μου ως εμπειρία. Δεν μπορώ να σας λέω κουταμάρες. Ημουν υπέρ της υποχρεωτικότητας. Την κάνανε αργά. Την καταστρέψαν. Η υποχρεωτικότητα δεν απέδωσε σχεδόν τίποτα».

Παράλληλα, ο κ. Λοβέρδος σημείωσε ότι είχε διαφωνήσει με τον συνταγματολόγο Νίκο Αλιβιζάτο για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού.

«Στην αρχή είχε πει ότι υπάρχει θέμα συνταγματικότητας και τώρα λέει ότι δεν υπάρχει. Εγώ συμφωνώ με τη δεύτερη άποψή του και την είχα υποστηρίξει στη Βουλή από πέρσι» ανέφερε, τονίζοντας πως «η πανδημία κατέστη πανδημία των ανεμβολίαστων».

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024