Κορμός μιλφέιγ για απαιτητικούς γλυκατζήδες
Εύκολη συνταγή για όλους τους γλυκατζήδες
Στην κουζίνα του «Χαμογέλα και Πάλι» μπήκε ο Χρήστος Βέργαδος και αποκάλυψε τα μυστικά για ένα απολαυστικό κορμό μιλφέιγ.
Υλικά:
1 φύλλο σφολιάτας
200 γρ. ζάχαρη άχνη
200 γρ. πραλίνα
Για την κρέμα:
2 αυγά
100 γρ. ζάχαρη
20 γρ. αλεύρι
400 ml γάλα
2 βανίλιες
400 γρ. κρέμα γάλακτος
60 γρ. βούτυρο
- Ζαχάροβα: Oι χώρες της Βαλτικής απομακρύνθηκαν από τη Ρωσία
- Πλημμύρες στη Βραζιλία: Δεκάδες νεκροί και αγνοούμενοι
- Ο Τζανιόλο δεν μένει στην Άστον Βίλα και ψάχνεται για επιστροφή στην Ιταλία
- Συγκλονίζει ο Σταμάτης Φασουλής για την Άννα Παναγιωτοπούλου – «Γεννηθήκαμε μαζί στο θέατρο»
- Βήματα: Πόσα να κάνετε για καλύτερη υγεία, αδυνάτισμα, ευεξία
- Χίος: Υπό αυξημένα μέτρα ασφαλείας τηρήθηκε το εντυπωσιακό έθιμο του ρουκετοπόλεμου στο Βροντάδο