Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέα καριέρα για παίκτες ριάλιτι - Με πολλά... όνειρα και μικρές αμοιβές γίνονται πορνοστάρ

Νέα καριέρα για παίκτες ριάλιτι – Με πολλά… όνειρα και μικρές αμοιβές γίνονται πορνοστάρ

Παίκτες ριάλιτι, που δεν κατάφεραν να εξαργυρώσουν τη συμμετοχή τους σε αυτά τα σόου με κάτι πιο... glamorous, δέχονται άλλου τύπου προτάσεις και παίρνουν την απόφαση να μεταπηδήσουν σε έναν, όχι και τόσο λαμπερό αλλά εξίσου - αν όχι και περισσότερο - προσοδοφόρο χώρο: αυτόν του πορνό

Παρά το γεγονός ότι σε εκατομμύρια πολίτες ανά τον κόσμο – που, δυστυχώς, δεν αποτελούν πλειοψηφία, αν κρίνει κανείς από τις τηλεμετρήσεις – παραμένει ακατανόητο, γιατί οι παίκτες των διαφόρων ριάλιτι γίνονται διάσημοι και ασχολούνται μαζί τους εκπομπές και άλλα μέσα, ακόμη και εκτός της τηλεοπτικής τους… καριέρας, αλλά μεταφέροντας στοιχεία για την προσωπική τους ζωή και μετά το πέρας της συμμετοχής τους σε τέτοια σόου, το… «american dream» των πρατωγωνιστών τους αποδεικνύεται πως δεν επληρώνεται πάντα.

Από ό,τι φαίνεται, αρκετοί παίκτες ριάλιτι, που δεν κατάφεραν να εξαργυρώσουν τη συμμετοχή τους σε αυτά τα σόου με κάτι πιο… glamorous, όπως ένας ρόλος σε σίριαλ, ή η παρουσίαση μιας Life style εκπομπής, ακόμη και ενός τηλεπαιχνιδιού, ή έστω μια διαφήμιση, δέχονται άλλου τύπου προτάσεις και παίρνουν την απόφαση να μεταπηδήσουν σε έναν, όχι και τόσο λαμπερό αλλά εξίσου – αν όχι και περισσότερο – προσοδοφόρο χώρο: αυτόν του πορνό!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Μπαμ», συνολικά τρεις πρώην παίκτες, που γνώρισε το τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή τους σε γνωστά ριάλιτι, αποφάσισαν να μπουν στον χώρο των αισθησιακών ταινιών, ακολουθώντας καριέρα πορνοστάρ.

Οι περισσότεροι χρήστες του διαδικτύου εξέφρασαν την πεποίθηση πως το οικονομικό κίνητρο έπαιξε ρόλο στο να ακολουθήσουν τον συγκεκριμένο χώρο. Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι άνδρες πρωταγωνιστές πορνό στην Ελλάδα αμείβονται συνήθως με 300 ευρώ ανά ταινία και οι γυναίκες με περίπου τα διπλάσια, παίρνοντας 600 ευρώ ανά ταινία. Οικονομική κρίση και στα ροζ βίντεο…

Οι παίκτες που έγιναν πορνοστάρ

Ένα χρόνο πριν έγινε θέμα συζήτησης, όταν η Sugarbabestv ανέβασε ένα βίντεο σκληρού πορνό με πρωταφωνιστή τον Φίλιππο Αρβανίτη.

Ο νεαρός είχε γίνει γνωστός από την συμμετοχή του στο ριάλιτι «Power of Love», γι’ αυτό και όταν κυκλοφόρησε το ροζ βίντεο πολλοί αναρωτήθηκαν αν αποτελούσε προϊόν υποκλοπής ή διαφημιστικό τρικ.

Μετά από λίγο καιρό, όμως, και αφού ακολούθησαν άλλα δύο βίντεο, έγινε πλέον σαφές ότι ο νεαρός είχε στραφεί στο χώρο του πορνό.

Εξάλλου, η εταιρεία δεν έκρυψε τον πρωταγωνιστή της, αφού ένα εκ των ροζ βίντεο έφερε τον αποκαλυπτικό τίτλο: «To Ακατάλληλο Sex Tape του Γνωστού Παίχτη Ριάλιτι Φίλιππου Αρβανίτη».

Στη συνέχεια, μάλιστα, ακολούθησαν τουλάχιστον τέσσερις ολοκληρωμένες ταινίες, με τους χαρακτηριστικούς τίτλους: «Το καλύτερο Χριστουγεννιάτικο Δώρο», «Ο Σάκης Δερμάτης ξαναχτυπά», «Στο ένα χέρι το μυστρί και στο άλλο το κ…».

Η δεύτερη παίκτρια ριάλιτι που πήρε… άλλο δρόμο είναι η Χριστίνα Ανδρεάδου, που εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην τηλεόραση όταν πήγε στις οντισιόν του «Greece’s Next Top Model», για να διεκδικήσει μια θέση στο μόντελινγκ.

Απέτυχε να επιλεγεί, ωστόσο, με αποτέλεσμα να στραφεί στον κόσμο του πορνό, κάνοντας το «ντεμπούτο» της με την ταινία «Christine – Το κουνελάκι από την πασαρέλα».

Μάλιστα, στην πρώτη της ταινία συμπρωταγωνίστησε με τον σύντροφό της, που είναι επίσης πορνοστάρ.

Από σεφ σε ερωτική ταινία και τελικά… «Πάτερ Νιόνιος»

Ο τρίτος της «παρέας» είναι ο Διονύσης Πρώιος. Ο πρώην παίκτης του MasterChef 4, όπως έγινε γνωστό, έκλεισε συμφωνία με τον παραγωγό και σκηνοθέτη ερωτικών ταινιών Δημήτρη Σειρηνάκη, προκειμένου να πρωταγωνιστήσει σε ταινία με τον γενικό τίτλο «Dionysis Diary», που παραπέμπει σε βιβλίο μαγειρικής και έχει κυκλοφορήσει ήδη σε τρία μέρη, με τους χαρακτηριστικούς τίτλους «Αστακός Μπρουτάλ», «Πατάτα El Pecado» και «Χταπόδι Al Pesto»…

Ωστόσο, από τις κουζίνες του MasterChef  και την ερωτική ταινία, ο Πρώιος κατέληξε να πάρει τον δρόμο… του Θεού.

Όπως αποκάλυψε πρόσφατα στην εκπομπή «Super Κατερίνα», «από μικρό παιδί πάντα ο Θεός ήταν στη ζωή μου. Όταν έφυγε ο γιος μου αποφάσισα να γίνω ιερέας. Διάβασα, ψάχτηκα και πριν από μερικούς μήνες ήρθες το πτυχίο μου και έγινα ‘Πάτερ Νιόνιος’. Πλέον μπορώ να παντρεύω και να βαπτίζω στην εκκλησία του σύμπαντος. Έχω κάνει ήδη έναν γάμο, το καλοκαίρι, στην Καλαμάτα».

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024