Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κατεχόμενα - Αυτό είναι το ροζ βίντεο που έκαψε τον «πρωθυπουργό» του ψευδοκράτους - Η εμπλοκή τούρκου αρχιμαφιόζου

Κατεχόμενα – Αυτό είναι το ροζ βίντεο που έκαψε τον «πρωθυπουργό» του ψευδοκράτους – Η εμπλοκή τούρκου αρχιμαφιόζου

Tο εν λόγω βίντεο κυκλοφόρησε μέσω μηνυμάτων μεταξύ προσωπικών λογαριασμών σε όλα τα δίκτυα επικοινωνίας.

Προεκτάσεις, λαμβάνει η αποκάλυψη του ροζ βίντεο, με πρωταγωνιστή τον παραιτηθέντα «πρωθυπουργό» του ψευδοκράτους Ερσάν Σανέρ και εκ των πιο στενών συνεργατών του κατοχικού ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

O Σανέρ, φέρεται πως αποφάσισε να αποσυρθεί από την πολιτική μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε χθες βράδυ, ύστερα από τη διαρροή ροζ βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστεί.

Το βίντεο που τον δείχνει σε βιντεοκλήση με νεαρή γυναίκα αρχικά μοιραζόταν μέσω μηνυμάτων.

Εμφανίζεται ο Σανέρ σε χώρο που μοιάζει με γραφείο, να δίνει οδηγίες στην γυναίκα, και εκείνη να γδύνεται.

Να σημειωθεί ότι το εν λόγω βίντεο δεν έχει ανέβει σε ανοικτή πρόσβαση σε κανένα κοινωνικό δίκτυο λόγω του περιεχομένου του. Κυκλοφόρησε όμως πάρα πολύ μέσω μηνυμάτων μεταξύ προσωπικών λογαριασμών σε όλα τα δίκτυα επικοινωνίας.

Διαβάστε επίσης: Κατεχόμενα – Διέρρευσε ροζ βίντεο με τον «πρωθυπουργό» Σανέρ – Παραιτείται κι αποχωρεί από την πολιτική

Η εμπλοκή του αρχιμαφιόζου Πεκέρ

Στην ύπαρξη βίντεο με τον «πρωθυπουργό» του ψευδοκράτους, Ερσάν Σανέρ είχε αναφερθεί χθες το βράδυ σε thread στο τουίτερ ο Τούρκος δημοσιογράφος Ερκ Ατζιαρέρ, σύμφωνα με το sigmalive. O δημοσιογράφος κάνει αναφορά και στον επιχειρηματία, Χαλί Φαλγιαλί στα κατεχόμενα, που φέρεται να είχε στην κατοχή του ροζ βίντεο με γραφειοκράτες και πολιτικούς και αυτά πέρασαν στην κατοχή του Τούρκου αρχιμαφιόζου, Σεντάτ Πεκέρ, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Ο Πεκέρ εδώ και καιρό δημοσιοποιεί στοιχεία εναντίον Υπουργών της κυβέρνησης Ερντογάν στην Τουρκία ενώ είχε αναφερθεί στο παρελθόν και σε υποθέσεις που αφορούν παράνομες δραστηριότητες στα κατεχόμενα.

Τι λέει ο Σανέρ

Σε ότι αφορά στον πρωταγωνιστή του ροζ βίντεο και απερχόμενο «πρωθυπουργό» Σανέρ, πέραν του γεγονότος ότι η πολιτική του καριέρα ολοκληρώθηκε άδοξα στα 55 του χρόνια, φαίνεται πως αντιμετωπίζει και οικογενειακά προβλήματα, αφού η σύζυγός του, είναι έτοιμη να τον εγκαταλείψει, σύμφωνα με το reporter.com.cy.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο ίδιος, έκανε λόγο για πολιτική δολοφονία, ενώ ισχυρίστηκε ότι στην υπόθεση εμπλέκονται και κάποιοι στις ελεύθερες περιοχές, αφού το βίντεο στάλθηκε από από τηλεφωνικό αριθμό της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Έκανε ιδιαίτερες αναφορές στην οικογένεια του σημειώνοντας πως, «δεν δολοφόνησαν μόνο εμένα, αλλά και την οικογένεια μου, το κόμμα μου, το πολιτικό μας σύστημα. Συνεπώς θα συνεχίσουμε να αξιολογούμε την κατάσταση με τους δικηγόρους μας και τα μέλη του κόμματός μας», είπε ο Σανέρ.

Μάλιστα αποκάλυψε πως είχαν φτάσει στα αυτιά του πληροφορίες ότι σύντομα θα κυκλοφορούσε ροζ βίντεο με τον ίδιο, ωστόσο ισχυρίστηκε πως αυτό κατασκευάστηκε με τη χρήση σύγχρονων τεχνολογιών.

Οι διάδοχοι

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, που επικαλείται τουρκοκυπριακά ΜΜΕ, ο Σανέρ ενημερώθηκε για την ύπαρξη του βίντεο και ετοίμασε την επιστολή παραίτησής του, ενώ στη συνέχεια αποχώρησε από το συνέδριο του «κόμματος» Εθνικής Ενότητας. Σημειώνεται ότι για τη διαδοχή του Σανέρ ακούγονται δύο ονόματα, αυτά τον Ναζίμ Τσαβούσογλου και Αλναλ Εστέλ. Μετά την παραίτηση Σανέρ, οι «υπουργοί» του «κόμματος» θα παρακαθίσουν σε σύσκεψη ώστε να αποφασιστούν τα επόμενα τους βήματα.

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024