Ο Τίμος Ζαχαράτος ετοιμάζει το πιο ωραίο κέικ με πραλίνα φουντουκιού
Ιδανικό για να συνοδεύετε τον καφέ ή το τσάι σας
Ο chef του «Πάμε Δανάη!» αποκαλύπτει όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για ένα λαχταριστό κέικ.
Υλικά για το παντεσπάνι
150 γρ. βούτυρο
175 γρ. ζάχαρη
4 αυγά μέτρια
175 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
1 βανίλια
1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
100 γρ. φουντούκια
Υλικά για τη μους πραλίνας
220 γρ. κουβερτούρα 53%
280 γρ. φουντουκόπαστα
510 ml κρέμα γάλακτος 35%
Υλικά για το γλάσο:
150 ml κρέμα γάλακτος 35%
400 γρ. κουβερτούρα γάλακτος
150 γρ. φουντούκια ψημένα
Ακολουθήστε τις οδηγίες του και καλή σας όρεξη!
- Ηράκλειο: Έπαθε ανακοπή και πέθανε λίγο πριν την αξονική
- Απρόοπτο στη Μακάμπι Τελ Αβίβ πριν τον «τελικό» με τον Παναθηναϊκό
- Βρετανία: Ένα παιδί έχασε τη ζωή του σε φωτιά που ξέσπασε σε σπίτι στο Δυτικό Γιορκσάιρ
- Το σέρβικο «κλειδί» της πρόκρισης στο Final Four (vids)
- Ηράκλειο Κρήτης: Αυτοκίνητο παρέσυρε πεντάχρονο αγοράκι και το τραυμάτισε
- Πάσχα: Έρημη πόλη η Αθήνα την Κυριακή