Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος - Υπογράφηκε η σύμβαση για το Κέντρο Κοινωνικών Δραστηριοτήτων Καρδίτσας

Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος – Υπογράφηκε η σύμβαση για το Κέντρο Κοινωνικών Δραστηριοτήτων Καρδίτσας

Με την ολοκλήρωση του έργου, το κτίριο θα αποτελέσει μια σύγχρονη προνοιακή υποδομή με κοινωνικό, φιλανθρωπικό, πολιτιστικό, εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα

Έναν πολυχώρο που «θα χτυπά η καρδιά» του προνοιακού και φιλανθρωπικού έργου της  Μητρόπολης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων αναμένεται να αποτελέσει το Κέντρο Κοινωνικών Δραστηριοτήτων Καρδίτσας, η υλοποίηση του οποίου ξεκινά άμεσα.

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κωνσταντίνος Αγοραστός συνυπέγραψε την Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021 την σύμβαση με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας παρουσία του  Μητροπολίτου Θεσσαλιώτιδος κ. Τιμοθέου.

«Δοξάζω το Θεό που φθάσαμε σ΄ αυτή την ώρα» τόνισε χαρακτηριστικά o  κ. Τιμόθεος και ευχαρίστησε τον κ. Περιφερειάρχη, τους Αντιπεριφερειάρχες και τις Τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας που αγκάλιασαν την προσπάθεια της Μητροπόλεως.

Με την ολοκλήρωση του έργου, το κτίριο θα αποτελέσει μια σύγχρονη προνοιακή υποδομή με κοινωνικό, φιλανθρωπικό, πολιτιστικό, εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα.

Θα εγκατασταθεί το «Σπίτι Αγάπης» της πόλεως της Καρδίτσας στο ισόγειο, θα υπάρχουν χώρος πολλαπλών δραστηριοτήτων στον 1ο όροφο, συμβουλευτικής και τράπεζας ρούχων στον 2ο όροφο, εκπαιδευτήρια-κοινωνικά φροντιστήρια στον 3ο όροφο και ξενώνας φιλοξενίας στον 4ο όροφο.

Το οικόπεδο βρίσκεται  επί των οδών Πίνδου, Μπιζανίου και Βασιαρδάνη, πλησίον της Πινακοθήκης, του Αρχαιολογικού Μουσείου και του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024