Ο Τίμος Ζαχαράτος ετοιμάζει μπιφτέκια γαλοπούλας με γλυκοπατάτες και μανιτάρια
Εύκολη συνταγή για όλα τα γούστα
Ο chef του «Πάμε Δανάη!» αποκαλύπτει τα μυστικά για αφράτα μπιφτέκια γαλοπούλας.
Υλικά
700 γρ. κιμά γαλοπούλας
50 γρ. βρώμη
80 γρ. λιαστή ντομάτα
100 γρ. καρότο τριμμένο
2 κ.σ. μηλόξυδο
1 πιπεριά κόκκινη
1 πιπεριά κίτρινη
2 σκ. σκόρδο
1 αυγό
1/2 ματσάκι μαϊντανό
1/2 ματσάκι δυόσμο
2 κ.σ. μουστάρδα
Πάπρικα
Θυμάρι
60 γρ. τυρί κατσικίσιο
1,5 κιλό γλυκοπατάτες
Ακολουθήστε τις οδηγίες του chef και καλή σας όρεξη!
- Πρόβλημα στην Άστον Βίλα: Τραυματισμός για Ρότζερς στο ματς με την Μπράιτον (pic)
- Αυτοί είναι οι μεγαλύτεροι μύθοι που πολλοί συνεχίζουν να πιστεύουν
- Βραζιλία: Στους 66 νεκρούς ο τραγικός απολογισμός από τις πλημμύρες – Δείτε βίντεο
- Μακρόν: «Ελπίζω όλοι οι σύλλογοι να αφήσουν τους παίκτες να αγωνιστούν»
- Τέσσερις συλλήψεις για κατοχή κροτίδων πριν την Ανάσταση – Τι κατασχέθηκε
- Σούνιο: Το μεγαλύτερο υποθαλάσσιο «νεκροταφείο» αυτοκινήτων