
Κυριάκος Μητσοτάκης – Επίσκεψη στην Ηλεία την ερχόμενη Τετάρτη
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα προεδρεύσει σύσκεψης που θα εξετάσει ζητήματα που αφορούν τον πολιτισμό και τον τουρισμό, ειδικά μετά τις φωτιές του καλοκαιριού στην Αρχαία Ολυμπία.
Στην Ηλεία θα βρεθεί την ερχόμενη Τετάρτη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Επίκεντρο της επίσκεψής του είναι η Αρχαία Ολυμπία και θα συνοδεύεται, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, από τους υπουργούς Επικρατείας Άκη Σκέρτσο, Πολιτικής Προστασίας, Χρήστο Στυλιανίδη, Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, τους υφυπουργούς Υφυπουργούς Χρήστο Τριαντόπουλο, και Γιώργο Αμυρά και άλλους κυβερνητικούς παράγοντες.
Θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη
Ο πρωθυπουργός θα εξετάσει ζητήματα που αφορούν τον πολιτισμό και τον τουρισμό και θα προεδρεύσει μεγάλης σύσκεψης για την πορεία της αντιμετώπισης προβλημάτων και της αποκατάστασης των πυροπλήκτων του περασμένου Αυγούστου στον νομό.
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Οι μαύρες τρύπες ενός διαγγέλματος
- Ανησυχία για την Κούβα – Το νέο σχέδιο του ΟΗΕ για την κάλυψη κρίσιμων αναγκών
- Ισραήλ: Αυτόματη θανατική ποινή στους συλληφθέντες για τρομοκρατία Παλαιστίνιους της Δυτικής Όχθης
- Γερμανία: Με GPS «ελεύθερος» ο λύκος που δάγκωσε γυναίκα στο Αμβούργο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 07.04.2026]
- Νάπολι – Μίλαν 1-0: Ο Πολιτάνο ανέβασε τους γηπεδούχους στη δεύτερη θέση


