Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο γάμος έχει τη δική του ιστορία - Και ο John Dolan τη φωτογραφίζει καλύτερα από όλους

Ο γάμος έχει τη δική του ιστορία – Και ο John Dolan τη φωτογραφίζει καλύτερα από όλους

«Η τέλεια ατέλεια» είναι ο τίτλος του φωτογραφικού λευκώματος του John Dolan

Ο John Dolan είναι ιδιαίτερα γνωστός για τις φωτογραφίες γάμων. Για περισσότερα από 35 χρόνια, ο φωτογραφικός φακός του ήταν παρών σε πάνω από 350 γάμους, συμπεριλαμβανομένων των γάμων των Gwyneth Paltrow, Will Smith και Ben Stiller και άλλων διασημοτήτων.

Το λεύκωμα «The Perfect Imperfect» μεταδίδει μια αίσθηση απροσδόκητου και αιχμαλωτίζει κάποια από τα πιο ενδόμυχα συναισθήματα αυτής της για πολλούς ξεχωριστής ημέρας.

Ο Dolan φωτογράφισε γαμήλια τελετή για πρώτη φορά όταν παντρεύτηκε ο αδελφός του, το 1987. «Ήμουν ο κουμπάρος του» θυμάται. «Ο μεγαλύτερος αδερφός μας, ο Φρεντ, καθολικός ιερέας, θα πάντρευε ζευγάρι για πρώτη φορά. Οι τρεις μας, νευρικοί, στον χώρο όπου ήταν το σκευοφυλάκιο της εκκλησίας λέγαμε αστεία και κάναμε πειράγματα πριν τη λειτουργία. Σε μια ανάπαυλα, επικράτησε σιωπή και κοίταξα προς τον Μάικλ που καθόταν κάτω από ένα παράθυρο. Αυτός ο άνθρωπος με τον οποίο μοιραζόμουν το ίδιο δωμάτιο για τα δεκατρία πρώτα χρόνια της ζωής μου επρόκειτο να ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας. Έσκυψε λίγο προς τα μπρος, γεμάτος αυτοπεποίθηση, ανυπόμονος να ξεκινήσει η τελετή. Σήκωσα τη μηχανή μου και μόνο το παπαδοπαίδι το πρόσεξε».

«Οι γάμοι βρίσκονται στο σημείο όπου διασταυρώνονται όλα αυτά που μου αρέσει να φωτογραφίζω: οικογένειες, εραστές, νευρικούς ανθρώπους. Κάθε σαββατοκύριακο ήξερα πού θα μπορούσα να βρω αυτό το σημείο. Το χάος στο σπίτι μιας νύφης τη μέρα του γάμου είναι οικείο σε έναν φωτογράφο γάμων όπως εγώ. Κρεβατοκάμαρες με συνωστισμό γεμάτες κόσμο σε διάφορα στάδια γδυσίματος ήταν το συνηθισμένο μου πρωινό μεγαλώνοντας με πέντε αδέρφια. Μια φωτογραφική μηχανή είναι αόρατη μέσα στο τρελάδικο και αυτό απελευθερώνει τον φωτογράφο να καταγράψει αθόρυβα» εξομολογείται.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Τσέφεριν: «Το ποδόσφαιρο δεν μπορεί να βασίζεται σε προνόμια»

Τα… πυρά του κατά της European Super League εξαπέλυσε ο Αλεξάντερ Τσέφεριν, τονίζοντας ότι το νέο αυτό εγχείρημα θα είναι καταστροφικό για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024