Ο Τίμος Ζαχαράτος φτιάχνει κολοκυθόσουπα και τσιπς από προσούτο
Εύκολη και νόστιμη συνταγή για όλους
Ο chef Τίμος Ζαχαράτος ετοιμάζει μία γευστική κολοκυθόσουπα και τσιπς από προσούτο.
Υλικά:
2 κιλά κίτρινη κολοκύθα
800 ml ζωμό
500 ml κρέμα
100 γρ. βούτυρο
1 πράσο
1 κρεμμύδι
30 ml σφένδαμο
1/4 κ.γ. μοσχοκάρυδο
1 ματσάκι βασιλικό
5 φέτες προσούτο
2 φέτες ψωμί
πάπρικα
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
- Χανιά: Νεκρός 25χρονος σε τροχαίο με δίκυκλο
- ΚΚΕ: Προκλητική η απόφαση αποφυλάκισης Μιχαλολιάκου «που δεν έρχεται από το πουθενά»
- Τρίκαλα Κορινθίας: Ισχυρή χαλαζόπτωση έπληξε την περιοχή – Ζημιές σε καλλιέργειες
- Τζο Μπάιντεν: Χαρακτήρισε «ξενοφοβικές» δυο χώρες που είναι σύμμαχοι των ΗΠΑ
- Blackview Hero 10: Βρήκαμε το φθηνότερο foldable smartphone της αγοράς
- Μεγάλη Πέμπτη: Το μυστήριον του Γολγοθά