H Τζώρτζια Γεωργίου ανέβασε… τη θερμοκρασία στα ύψη στο αποψινό DWTS, αφού μαζί με τον παρτενέρ της, Αλέξανδρο, χόρεψε μια καυτή samba και ξετρέλανε τόσο την κριτική επιτροπή όσο και τη Βίκυ Καγιά.
Μάλιστα, η παρουσιάστρια δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της και μετά το τέλος του χορευτικού της είπε κάτι που μας πήγε πίσω στο GNTM.
«Μπορώ να πω ότι ήσουν υπερ-συγκλό… Ήθελα τόσο πολύ να το πω, αφήστε με κι εμένα να το πω… υπερ-συγκλό, υπέροχη!» είπε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια, η Μαρίνα Λαμπροπούλου σχολίασε μεταξύ άλλων: «Σου το έχω πει και θα στο πω ξανά. Είσαι άλογο κούρσας»!
Ωστόσο, λίγα λεπτά νωρίτερα η Τζώρτζια είχε εκφράσει το παράπονό της, για το 4αρι που είχε πάρει την περασμένη Κυριακή.
«Νιώθω μια στεναχώρια. Μια απογοήτευση. Δεν μου άρεσε πάρα πολύ αυτό το τέσσερα…Όταν έχεις μάθει να συμπεριφέρεσαι με έναν τρόπο και πάντα να τα καταφέρνεις και να σου λένε μπράβο, «είσαι καλή» και τα λοιπά σε ξενίζει όταν σου λένε κάτι άλλο από αυτό που έχουν συνηθίσει τα αυτιά σου να ακούν».
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας