Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θεσσαλονίκη - Πήγε να αποφύγει τον αστυνομικό έλεγχο και τράκαρε - Στη συνέχεια συνελήφθη

Θεσσαλονίκη – Πήγε να αποφύγει τον αστυνομικό έλεγχο και τράκαρε – Στη συνέχεια συνελήφθη

Ένας 41χρονος δεν θέλησε να σταματήσει σε αστυνομικό έλεγχο, τράκαρε και στη συνέχεια του πέρασαν χειροπέδες. Τώρα, νοσηλεύεται φρουρούμενος. Γιατί δεν σταμάτησε.

Φρουρούμενος νοσηλεύεται προληπτικά άνδρας 41 ετών, ο οποίος συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη, καθώς χθες το απόγευμα προσπάθησε με το όχημά του να αποφύγει έλεγχο της Αστυνομίας αναπτύσσοντας ταχύτητα, με αποτέλεσμα να εκτραπεί της πορείας του και να ακινητοποιηθεί προσκρούοντας σε πινακίδα πρατηρίου υγρών καυσίμων.

Γιατί δεν σταμάτησε στον έλεγχο

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, πρόκειται για Έλληνα πολίτη σε βάρος του οποίου διαπιστώθηκε πως εκκρεμούσαν δύο εντάλματα σύλληψης για ληστεία και κλοπή κατ’ εξακολούθηση.

Το απόγευμα του Σαββάτου καθώς κινούταν στην περιοχή του Δενδροποτάμου σε σήμα στάσης που του έγινε για αστυνομικό έλεγχο ανέπτυξε ταχύτητα και στην προσπάθειά του να διαφύγει, στον κόμβο της Σίνδου, απενεργοποίησε τα φώτα πορείας προκειμένου οι αστυνομικοί να χάσουν την οπτική επαφή μαζί του.

Αργότερα, στο πλαίσιο αναζητήσεων στην ευρύτερη περιοχή, αστυνομικοί εντόπισαν το όχημα ακινητοποιημένο σε τσιμεντένια βάση φωτεινής πινακίδας πρατηρίου υγρών καυσίμων, απεγκλώβισαν τον ύποπτο και κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Sports in

Κομβικό ντέρμπι στη Νέα Φιλαδέλφεια, δοκιμασία στο «Κλ. Βικελίδης» για τον Ολυμπιακό

Σπουδαίο ντέρμπι στην «Opap Arena» ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, με τον Ολυμπιακό να φιλοξενείται νωρίτερα από τον Άρη. Έξοδος στη Λαμία για τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024