Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γυναικοκτονία στην Ιεράπετρα – Ανατριχιάζει η προφητική ανάρτηση της Νεκταρίας – «Φεύγω…»

Γυναικοκτονία στην Ιεράπετρα – Ανατριχιάζει η προφητική ανάρτηση της Νεκταρίας – «Φεύγω…»

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας η 48χρονη φαίνεται να είχε απευθυνθεί στην Αστυνομία, καταγγέλλοντας ότι κινδυνεύει

Ανατριχιαστική συγκυρία ή προαίσθημα του τραγικού επιλόγου της ζωής της αποτελεί μια από της τελευταίες αναρτήσεις της 48χρονης Νεκταρίας, η οποία ξεψύχησε από το μαχαίρι του πρώην συζύγου της στην Ιεράπετρα.

Η άτυχη γυναίκα -πριν ακριβώς είκοσι μέρες- έγραψε χαρακτηριστικά ότι αγαπημένο της τραγούδι είναι το «Φεύγω» και ότι απεχθάνεται τους τοξικούς ανθρώπους, σύμφωνα με την ιστοσελίδα nassosblog.gr.

Η 48χρονη είχε καταγγείλει τον 54χρονο στην Αστυνομία – Δεν του έγιναν ούτε συστάσεις

Σύμφωνα με όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας η 48χρονη φαίνεται να είχε απευθυνθεί στην Αστυνομία, καταγγέλλοντας ότι κινδυνεύει.

Στενή φίλη του θύματος αποκαλύπτει τις σχέσεις που είχε η 48χρονη με τον δολοφόνο της.

Όπως σημειώνει η ίδια, οι εντάσεις μεταξύ τους ήταν συχνές, με τον δράστη να έχει απειλήσει και να έχει χτυπήσει στο παρελθόν την άτυχη γυναίκα.

«Την είχε απειλήσει, την είχε χτυπήσει αρκετές φορές. Τύχαινε πολλές φορές να πάω στο σπίτι και ο κύριος αυτός ήταν εκεί, κοιμόταν, και μας έλεγε ‘μιλάτε σιγά να μην τον ενοχλήσουμε’. Τον φοβόταν. Τον φοβόντουσαν και τα 2 τα παιδιά τα μικρά».

Η 48χρονη είχε απευθυνθεί στην αστυνομία για την κατάσταση που βίωνε, χωρίς ωστόσο να γίνει καμία ενέργεια.

«Είχε ζητήσει βοήθεια, είχε πάει στην αστυνομία».

Οι αστυνομικοί ωστόσο φαίνεται πως δεν είχαν προβεί στην παραμικρή ενέργεια, ούτε καν σύσταση, ενώ σοκ προκαλεί πως «στον κύκλο του διαμήνυε πως ήταν αποφασισμένος να τη σκοτώσει».

Ο γυναικοκτόνος έκανε σήμερα πράξη τις απειλές του.

Την αντίδρασή της στην επιθετική συμπεριφορά του πρώην συζύγου της, η 48χρονη γυναίκα την κατέγραφε και στις αναρτήσεις της στο Facebook, όπου είχε γράψει τις τελευταίες ημέρες: «Κανείς δεν μπορεί να κρίνει τις επιλογές μου. Γιατί κανείς δεν έζησε τη ζωή μου!!» και «Να τολμάς να λες όχι σε όποιον καταπατά τα θέλω σου».

Μάλιστα μια χρήστης του Facebook, που φαίνεται να ήταν φίλη του θύματος κάνει λόγω για απειλές που δεχόταν η 48χρονη ενώ σύμφωνα με την ίδια δεν φαινόταν καλά την τελευταία φορά που την είδε.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024