Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τουρκία - Τρομερός καβγάς σε αθλητική εκπομπή - Απίστευτες εκφράσεις και ιπτάμενα ποτήρια

Τουρκία – Τρομερός καβγάς σε αθλητική εκπομπή – Απίστευτες εκφράσεις και ιπτάμενα ποτήρια

Τα πράγματα ξέφυγαν σε τηλεοπτική εκπομπή στην Τουρκία σε μια συζήτηση που γύρισε δέκα χρόνια πίσω και στο πρωτάθλημα που πήρε η Φενέρμπαχτσε το 2011.

Ο τίτλος που πήρε η Φενέρμπαχτσε τη σεζόν 2010/11 στην ισοβαθμία με την Τράμπζονσπορ προκάλεσε μεγάλο καβγά σε τηλεοπτική αθλητική εκπομπή στην Τουρκία. Αρχικά η συζήτηση ξεκίνησε από την ανάλυση των αμφισβητούμενων φάσεων, αλλά στη συνέχεια η κουβέντα πήγε σε όσα έγιναν 10 χρόνια πριν.

Ο Τούρκος δημοσιογράφος Εμρέ Μπολ πήρε τον λόγο και απάντησε στον συνάδελφό του, Αλτάι: «Μπες στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου και βγάλε ποιος ήταν πρωταθλητής στην περίοδο 2010-2011».

Από την πλευρά του ο Αλτάι δεν δίστασε να απαντήσει και είπε: «Στη συνείδηση της κοινής γνώμης πρωταθλητής στην περίοδο 2010-2011 ήταν η Τράμπζονσπορ αδερφέ. Τόσο απλά. Είστε κλέφτες, είστε κλέφτες!».

Έφυγαν… ποτήρια

«Ρεζιλίκι. Εσύ είσαι κλέφτης, εσύ είσαι κλέφτης. Δεν γίνονται αυτά, δεν γίνονται αυτά! Εσύ είσαι κλέφτης. Μη μιλάς έτσι», ήταν η απάντηση του Μπολ. Εκεί, τα πράγματα ξέφυγαν κι άρχισαν να εκτοξεύονται βαριές κουβέντες, αλλά και να φεύγουν… ποτήρια. Στο παρακάτω βίντεο, ο τσακωμός ξεκινάει από το 6:30 και μετά:

Sports in

«Ο αθλητισμός καλλιεργεί την κοινωνική συμπεριφορά»

Έντονα και ανησυχητικά φαινόμενα εντός και εκτός των σχολικών μονάδων που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, έχουν προβληματίσει την κοινωνία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024